OUTFIT – Grå favoritter & læderjakke – ACIE
FOOD - Den perfekte rejemad

OUTFIT – Grå favoritter & læderjakke

OUTFIT - Grå favoritter & læderjakke

Kender I det, når der bare er nogle outfits, som man føler sig rigtigt ‘hjemme’ i? Sådan har jeg det lidt med det her… Et par jeans og en sweatshirt eller skjorte – det er vist det nærmeste man kommer min ‘uniform’.. Nu hvor vejret bliver lidt varmere bliver det sammen med ballerinaer eller sneaks og en blazer, læderjakke eller trench. Helt stille og roligt, men rigtig meget mig:) I sidste weekend trak jeg i alle mine grå favoritter – helt basic jeans og sweatshirt fra H&M, min nye læderjakke og et par af mine yndlings-flats, som jeg ikke har fået vist jer før nu. Jeg har et bedre billede, som jeg lige må se at få lagt op. De er pretty perfect, hvis nu jeg selv skal sige det;)

Flats – Balenciaga // Jeans – H&M // Sweatshirt – H&M // Leather jacket – Mango // Bag – Chanel Boy // Sunnies – Celine

OUTFIT - Grå favoritter & læderjakke

 

OUTFIT - Grå favoritter & læderjakke

10 kommentarer

 • Julie

  Du ser virkelig godt ud! Klassisk og alligevel med kant! Jeg vil så gerne spørge dig om noget, men du skal absolut kun svare, hvis du føler for det. Det er sådan lidt privat, så hvis du ikke har lyst, forstår jeg det godt!!! Jeg synes du er så god til at klæde dig på og se smuk og cool ud, selvom du ikke er en størrelse 34. Jeg tror faktisk vi har meget samme kropsbygning, højde/drøjde, og tænker vi bruger samme størrelse tøj – men hvilke størrelser vælger du? Synes det er så svært… Og har du en tictail?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manna

  Jeg vil eje det hele! 🙂 Du ser så dejlig ud. Glæder mig også til at høre mere om læderjakken. Er den blød i læderet? Eller kan du mærke at den bliver det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Manna

   Aaah… har lige set indlægget om jakken. Got it! 😉 Og kender det med armene, får spat (godt gammel udtryk).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ah, hvor er du bare sød 😉 Og godt du fandt det – jeg har svaret på dine spørgsmål dér 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan en look fungere bare altid 🙂
  Uhh må hellere lige finde mine grå jeans frem, det er længe siden de har været på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man skal virkelig heller ikke undervurdere de der jeans, der bare sidder PRÆCIS som de skal. Jeg har ét par jeans, som muligvis ikke er særligt imponerende eller inspirerende, men hvis tøjkrisen rammer er den altid løst, når jeg hopper i de skinny jeans. Sikkert men godt. De er uundværlige! (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOOD - Den perfekte rejemad