WEEKEND – lyseblå garderobe-favoritter – ACIE
OUTFIT - Grå favoritter & læderjakke

WEEKEND – lyseblå garderobe-favoritter

WEEKEND - lyseblå garderobe-favoritter

Whaaat – hvordan blev det fredag allerede igen? Ikke at jeg skal klage. Bevares. Jeg skal bruge weekenden på at fejre en fødselsdag og spise én eller flere af dem her. Og så vil jeg gerne trille rundt i lys denim, herreskjorte og mine hvide sneaks. Og være weekend-agtig. Jeg startede allerede idag og kan rapportere, at det er mere end godkendt. De lyse jeans er en gammel favorit fra ASOS, som jeg har fundet frem (med andre forårs- og sommersager), og jeg skal altså liiiige vænne mig til det der med lavtaljede jeans igen:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT - Grå favoritter & læderjakke