AGURKELIV - altanhæng og sommersalater

SHOPPING – Ganni striber med -60%

SHOPPING - Ganni striber med -60%

I sidste uge faldt jeg over den helt klassiske stribede sweatshirt fra Ganni på intet mindre end -60% – det tog mig ikke mange øjeblikke at nappe den med hjem og jeg har mere eller mindre levet i den siden. Den lå og gjorde sig til ude i Ganni i Waterfront, og der var mere end én, hvis nogen er fristede. Haps. Den er perfekt til både jeans og slacks og jeg tænker, at det er sådan en jeg kommer til at have for evigt:) En god klassisker er altså flyttet ind i agurkeskabet – det er en meget rar tanke….

SHOPPING - Ganni striber med -60%

 

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AGURKELIV - altanhæng og sommersalater