AGURKELIV – årets første… – ACIE
HELLIGDAGSHYGGE - hjemmebagte hveder..

AGURKELIV – årets første…

AGURKELIV - årets første...

… bare ben. Næsten ligeså magisk som årets første grillmad, is, forårsdag, ballerinadag og listen kunne blive ved;) Det gælder jo om at finde glæde i de små ting, non?! Det var måske lige vel tidligt – men hvert år på min svigermors fødselsdag trækker jeg i sæsonens første bare ben. En tradition jeg ikke kunne skippe i år, selvom det – indrømmet – ikke var specielt varmt. Sidste år sad vi udendørs på terassen i sommerhuset, men ikke i år….. hvilket heller ikke gjorde mig og mine overmodige og bare ben noget;) Jeg har indskærpet overfor Skjortens mor, at hun må være lidt sødere til næste år, så det ikke er så koldt igen 😉

4 kommentarer

 • Malene

  Den der flotte sweat, hvor skaffer jeg den?

  ps. ret frisk med bare ben ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er lige netop dét! Så rart at man endelig kan mærke forår/sommeren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uuugh, det må virkelig være koldt! Eller også er det bare mig der er en frossenpind…
  Jeg går altså stadigvæk med min vinterjakke..

  Men godt ser du ud og det giver lidt mere tro på, at sommeren er ved at være på vej!

  Knus Malue
  http://www.mooldash.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, jeg ville virkelig også gerne spring ud i de bare ben igen snart, men det krymper sig virkelig i mig hver gang jeg ser tøser vimse rundt uden noget på benene. Enten er de seriøst vikinger eller også er de alt for forfængelige til deres eget bedste haha.

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLIGDAGSHYGGE - hjemmebagte hveder..