BOLIG – en gammel stige.. – ACIE
COCKTAIL - Cointreau Fizz..

BOLIG – en gammel stige..

BOLIG - en gammel stige..

Pinsen brugte vi blandt andet på at rydde lidt op. Det skal man jo engang imellem (.. Gud bedre det).. Og da vi skulle ned med storskrald, faldt jeg (altså ikke i ordets bogstaveligste forstand) over den her gamle metalstige. Nu har jeg jo nogle mægtigt smarte veninder, hvis mægtigt smarte lejligheder bliver vist frem i mægtigt smarte boligmagasiner on a weekly basis. Plus, minus ihvertfald;)

 

Nå, men man skulle jo være mere end almindeligt tungnem, for at det ikke smittede lidt af, og da jeg så den fine gamle stige med de mange malerpletter, tænkte jeg straks på Cathrines farmors gamle stige, der idag agerer lampe i den gamle filmfabrik.

 

Jeg havde selv en lyskæde liggende fra Granit, som endnu ikke havde fundet anvendelse (på trods af at den har ligget og kigget på mig i mere end et år.. suk), så det virkede oplagt, at stjæle idéen.. Og selvom idéen er altså langt fra er mig egen, så tænkte jeg, at den måske alligevel kunne inspirere et par af jer ? en lignende lyskæde kan man finde lige her🙂

BOLIG - en gammel stige..

 

BOLIG - en gammel stige..

 

BOLIG - en gammel stige..

9 kommentarer

 • […] Christine fra Acie har været kreativ med en gammel malerstige og en ny sort lyskæde. Synes det ser super hyggeligt ud, og det er da en rigtig fin måde, at mikse nyt med gammelt. Jeg er i hvert fald vild med ideen. I kan læse meget mere om projektet HER. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Christine fra Acie har været kreativ med en gammel malerstige og en ny sort lyskæde. Synes det ser super hyggeligt ud, og det er da en rigtig fin måde, at mikse nyt med gammelt. Jeg er i hvert fald vild med ideen. I kan læse meget mere om projektet HER. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] ved, og den store hortensia stod en dag og smilede til mig med et prisskilt på 25kr… Stigen fandt vi til storskrald for lidt tid siden og den er nu rykket ud på altanen, for den halvmur den ellers stod op af, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] alt dette bolig-fokus bliver der også ryddet gevaldigt op. Vi startede i pinsen, og fortsætter langsomt. I weekenden blev det til endnu en tur til storskrald og, ikke […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, her ville den blive væltet af ivrige børnehænder som det allerførste 😉 Men er glad for at se at den kan se smart ud, særligt i forbindelse med billedet på gulvet (har nemlig aldrig fået hængt vores billeder op, på trods af de 3 år vi faktisk har boet her.. ahem..) Så det kan være det skal på projektlisten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marthine

  Bliver simpelthen nødt til at spørge om, hvor det flotte blå billede forrest er fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K

  Hvor er det dejligt at din continue Reading… er blevet aktiv på Bloglovin 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ikke nogen ørn til indretning, men jeg kan godt se, at det ser smart og gennemført ud i jeres hjem at bruge en stige som en slags lampe. Det kræver dog nok bare, at resten at boligen er lige så gennemført. I vores hjem – hvor der lige nu er lidt vel mange børnerelatede ting – ville sådan en stige-lampe nok snarere komme til at ligne en “hvornår har I tænkt jer at sætte stigen tilbage på loftet?”-ting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahaha – du er sjov Cecilie! Men jeg forstår nu godt hvad du mener; sådan har jeg det lidt med messinggrebene i vores køkken, som i teorien kunne være enormt pæne, men som i praksis bare er træls, fordi resten af køkkenet ikke lige ‘står så skarpt’…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COCKTAIL - Cointreau Fizz..