SHOPPING – 3 kjoler under 300kr.. – ACIE
LUKSUS VS DIY - cool lysekrone i messing..

SHOPPING – 3 kjoler under 300kr..

SHOPPING - 3 kjoler under 300kr..

Mit job er lige flyttet – således har min tid på den københavnske vestegn altså fået en afslutning, og istedet bruger jeg nu dagtimerne på Havneholmen i en nabobygning til Fisketorvet. Ikke noget jeg havde tænkt sådan særligt meget over inden vi altså sad herude. Kantinen er endnu ikke åben, så enhver proviantering tvinger os på eksursion til shoppingcentret på den anden side af gaden. Det har allerede kostet mig 3 kjoler;) Jeg håber at the novelty wears off ret hurtigt, men indtil da svinger jeg altså lystigt kreditkortet. Suk.

 

Mine nyerhvervelser kan I se heroven for. 3 kjoler til 3 anledninger. Den sorte kjole er – når ret skal være ret – klikket hjem fra Weekdays webbiks og jeg håber, at den når at komme inden på fredag, hvor vi skal på datenight på MASH (som jeg skrev om her). Den stod mig i sølle 180kr på udsalg – hurra! Den hvide sweaterkjole tænker jeg vil være god til weekender og storby-ferier (New York, haha) – jeg havde set den online for nogle uger siden, men på Vestegnen er der langt til den nærmeste Monki, så det blev ved tanken. Det samme gælder den stribede skjortekjole, der også findes i en hel lyseblå og i hvid. Jeg tænker, at den både vil være god som en tunika over bikinien, men også til hvide sneaks og storby-liv. Jo. Tre gode kjoler til under 300kr per styk. Det synes jeg altså er et kup.

5 kommentarer

 • Sofie Amalie

  Sikke nogle fine kjoler, dem kan jeg godt forstå du faldt for 🙂 Hvor er de sorte stiletter fra? Kiggede på noget lignede i Italien, men de var der ikke i min størrelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er fra Zara, men købt for 2 år siden, så de er nok ikke så lette at få fat på – måske på Trendsales?? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Orv, vil du ikke lige fortælle om kjolen når den er modtaget? Vældig fin altså 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Fine kjoler 🙂 Hvor er solbrillerne fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine kup!

  De ser dejlig løse og sommerlige ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LUKSUS VS DIY - cool lysekrone i messing..