BOLIG – nærmere det nye køkken.. – ACIE
SHOPPING - 3 kjoler under 300kr..

BOLIG – nærmere det nye køkken..

BOLIG - nærmere det nye køkken..

Nu hvor jeg så ofte skriver, at vi bruger weekenderne på dét køkken, tænkte jeg, at det kunne være meget sjovt lige at få aflagt en status-rapport. Vi er stadig ikke færdige, men det begynder da at ligne noget. Faktisk er det primært finish vi mangler nu – der skal males nogle sokler, spartles nogle huller, tilføjes en låne og en hylde i bakkeskabet, der mangler en overskabslåge (eller.. hængsler, for nu at være mere præcis.. de er bestilt) og så – som prikken over i’et – sættes nogle hvide metrofliser op med en hvid fuge.. Det lyder ikke af meget, men jeg vil gerne vædde med, at det kommer til at tage en krig – det gør sådan nogle finish-ting altid;)

Tilgengæld er vi i mål med alle de ‘store’ projekter. Halvmuren blev slået ned, alle de nye overskabe er kommet op, der er flyttet stikkontakter, hængt lamper op, lagt ny bordplade på, alle underskabe har fået nye fronter og vi har skiftet det gamle komfur ud med en indbygget ovn og en induktionskogeplade… Og så er skuffeskabet blevet skiftet. Og selvom vi stadig mangler en del, så er vi nu altså rigtigt glade for resultatet so far – det betyder ret meget for lejligheden, at køkkenet er blevet åbnet op og at det er blevet lidt tidsvarende. Og så elsker (!) jeg, vores nye ‘breakfast’ bar, hvor dette indlæg iøvrigt forfattes Jeg skal sidde her med vin i glasset og pludre mens Skjorten svinger gryderne. Jo. Det er planen. Det bliver perfekt!

Vi har lavet det hele selv (bortset fra den del af elektriciteten man ikke selv må pille ved – det har ungernes morfar, der oprindeligt er uddannet elektriker, stået for..), og det har taget nogle weekender at komme hertil. Men jeg synes egentlig det er meget sjovt, at lave sådan noget – er ikke helt sikker på at Skjorten er enig, men altså.. Jeg smiler sødt og sådan bliver han overbevist om det meste;)

Jeg har vist lidt billeder fra før, samt tidligere, i processen – dem kan I finde her. Er det ikke vildt så stor en forskel det gør!? (eller er jeg bare forudindtaget, fordi jeg ved alle de ting der også er blevet ændret ‘bag facaden’?;))

Se det endelige resultat her // See the final result here

BOLIG - nærmere det nye køkken..

BOLIG - nærmere det nye køkken..

BOLIG - nærmere det nye køkken..

BOLIG - nærmere det nye køkken..

BOLIG - nærmere det nye køkken..

BOLIG - nærmere det nye køkken..

BOLIG - nærmere det nye køkken..

27 kommentarer

 • […] design shop. 2. Nordic eye. 3. Usual house. 4. Acie.  5. Stijlhabitat. 6. Fonq. 7. Katrinaleechambers. 8 .blog milk blog.  […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Acie 🙂

  Hvordan har du fået det fine armatur til DK? Den side du har linket til, sender ikke til DK (i hvert fald ikke når jeg forsøger at klikke det hjem). Det er jo noget billigere end det tilsvarende man kan finde på de danske sider.

  Kh Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da simpelthen blevet så fint allerede! Så stor forskel. I mangler da bare lige de Gubi barstole, jeg har til salg i jeres morgenmads-bar 😉 😉

  Klem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Sikke et fint køkken! 🙂
  Min kæreste og jeg skal også i gang med nyt køkken nu, så det er dejligt med lidt inspiration! Hvor meget har det kostet alt i alt? Bare sådan cirka☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ca omkring 15.000kr har vi holdt det på:) Held og lykke med jeres projekt!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sas

  Hi Acie,

  Hvor er det bare fint! Jeg er også i gang med at istandsætte mit køkken, og har også forelsket mig i dette armatur. Det ser dog ikke ud til, at de sender til Danmark. Havde I samme problem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et flot resultat! Lamperne er super flotte, og jeg har allerede ledt efter noget lignende til vores lejlighed 😉

  – Sara // http://www.sara-siger.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Guuud, hvor er det pænt! Og jeg er fuldstændig forelsket i din nye vask. Det hele er super flot ud, men kombinationen af vasken og bordpladen er jo helt genial. Vil du fortælle hvad vasken hedder og/eller hvor du har købt den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, det ser godt ud – so far! Det skal nok blive rigtig rigtig fint.

  Det er faktisk ret nemt at sætte de metrofliser op. Et rigtig hyggeprojekt. Vi satte selv metrofliser op i vores køkken tilbage i august sidste år, med hvide fuger! Det holder SÅ godt. Jeg frygtede lidt at de ville blive nussede og beskidte, men der har ikke været smuds nogen steder. Det er lige til at tørre af med en klud. Bare man husker en primer.

  Jeg har lavet en ret udførlige DIY-guide til hvordan man gør, på min blog lige her: http://sonomaseven.dk/diy-metro-tiles/
  Jeg kan varmt anbefale Mosaikhjørnet i Brønshøj. De er søde og kompetente.

  Glæder mig til at se det endelige resultat.
  Pøj pøj!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • I får det til at se helt let ud – måske man bare skulle prøve?! Så du har været service-agtig og har sendt et closeup af stikkontakter til en anden læser. Kan jeg måske tiltuske mig det samme? Det ville være en STOR hjælp!!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe.. Altså.. det tager selvfølgelig lidt tid, men jeg synes det var et ret hyggeligt projekt. Vi havde jo nogle lidt større flader end der, hvor I skal have dem sat op, så det burde ikke tage alverden. Vi gjorde det på en weekend, og så skal det jo tørre helt op efterfølgende, inden man kommer primer på.

   Det kan du tro. Jeg mailer dig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Vi er også i gang med at opdatere vores køkken. Vi har lige fået sat metrofliserne op med hvid fuge, og venter nu på den hvide porcelænsvask. Men jeg kan da se, at jeg virkelig mangler dén der vandhane!! Hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er fundet på en ret random tysk webbiks til 74€ – du kan finde linket her: http://www.badarmaturen-welt.de/Kuechenarmaturen/Kuechenarmatur-Spueltischarmatur-Kuechen-Armatur-in-Gold-Design-C-H::1158.html 🙂

   Satte I selv fliserne op eller fik I mon en fagmand til det? Jeg tænker at det er svært i forhold til stikkontakter etc:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

   Vi satte selv fliserne op. Og det var rent faktisk ikke så svært.

   Vi brugte ikke fugesnor, men fuge”kryds”, hvor jeg så klippede det ene ben af, så det lignede et “T”. Det gjorde det meget nemmere at styre end snor.
   Vi målte væggen op, og lagde så alle fliserne op på gulvet, som de skulle sidde på væggen. Så vidste vi præcis, hvor mange og hvordan de skulle sidde på væggen. Også hvordan de skulle skæres ift stikkontakter. Dem skar vi til på en fliseskærer.

   Metrofliserne er med facetkant, hvorfor de også er hule indeni. Derfor skal de lægges i lidt sand, når/hvis I skal skære dem til med en fliseskærer. På denne måde undgår, at de knækker. Men de er ret nemme at skære. Vi knækkede ikke en eneste..

   Det tager lidt tid at sætte dem op – men det er også det 🙂

   Det skal nok blive rigtig flot 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det er simpelthen så fint – og bliver med garanti endnu finere når fliserne kommer op. Vi overtager et brunt 90’er køkken til efteråret, og det skal helt sikkert også have en opdatering.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja – mit var også totalt 90’er.. Meget standard, men ret kedeligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt! Jeg elsker vandhanen, og lamperne! I overvejer ikke en stænk plade på væggen over komfuret? Den kunne godt laves i hvid, og er nemmere at gøre ren end mursten. (eller er det fliser i sætter på? For så gør det nok en forskel)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der skal fliser på dér, ja 🙂 Vi er bare ikke heeeelt nået dertil endnu!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Hvor ser det bare godt ud! Hvor er vandhanen købt henne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser super fint ud, og slut resultatet ser så spændende ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine

  Jeg er vild med det! – Hvor er lamperne og vandhanen/blandingsbatteriet fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, det ser bare godt ud – en vanhane i gul burde være enhver piges ret. Er sikker på postvand smager bedre gennem sådan en 😀

  – Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPING - 3 kjoler under 300kr..