OUTFIT – doven weekend i ny strik.. – ACIE
TRADITIONEN TRO..

OUTFIT – doven weekend i ny strik..

OUTFIT - doven weekend i ny strik..

Det er næsten en slags ironisk, at i dét sekund jeg erkender, at sommeren i år var en fuser, holder op med at gå og tænke “liiiiiiige om lidt…” og accepterer at sweater-indkøb by now er helt legitime og, faktisk, fornuftige, så… well.. så begynder solen at skinne. Jeg har brugt søndagen på at sidde på Sønder Boulevard og spise hønsesalat og drikke myntelemonade. Efterfulgt af en lakridsis fra Siciliansk Is i Skydebanegade og en tur på Skydebanelegepladsen. Jeg var sammen med en lille størrelse, kan I nok regne ud. Og en lille størrelses forældre, bevares.

 

Og til dét havde jeg fundet hele to garderobe-sager frem, som jeg endnu ikke har fået vist jer. en sort flæsenederdel fra Sparkz (ja tænk engang – sidste gang jeg købte noget i Sparkz var et par hvide jeans som 17årig..) og en ny sweater fra Magasin, som meget vel kan være en ny favorit-model. Ihvertfald er jeg allerede blevet så glad for denne grå sag, at jeg fluks slog til, da jeg så selv samme model i navy og cremefarvet være på tilbud til 150kr pr styk. Jeg forestiller mig, at de vil være p.e.r.f.e.k.t.e. til et par slacks på kontoret – normalt ville jeg skrive “når vejret bliver lidt kølligere”, men ny kontor-bygning er udstyret med særdeles effektivt klima-anlæg, så uld er helt på sin plads, selvom kalenderen melder “sommer”. I finder min nye sweater hos Magasin lige her (adlink).

 

Ooog – iøvrigt tak for alle jeres hyggelige ord til forrige indlæg. Jeg har læst med løbende, og vil nu sætte mig til at svare, de af jer, der har spurgt om noget, der skal svares på:) Jeg elsker, at ‘møde’ jer – det er rarere end I aner, at få en fornemmelse for jer på den anden side. Og også på det der med, at det ikke er helt forkert at vi ligner hinanden – jeg synes, naturligvis, at I virker ret seje;)

 

OUTFIT - doven weekend i ny strik..

 

10 kommentarer

 • Mette

  Super fint sæt! Har heller ikke købt noget i Sparkz siden mine tidlige teenageår, men nederdelen er virkelig fin! Hvor ligger en sådan butik i København? 😀
  Og hvor spiste i hønsesalat henne, det er jo noget så lækkert! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Planen var faktisk på Dyrehaven men der var helt og aldeles fuldt. Istedet havnede vi på Mad & Kaffe – det var virkelig godt! Måske endda bedre end Dyrehaven!? http://madogkaffe.dk/

   Og nederdelen fandt jeg i Sparkz på Strøget (spørg mig ikke hvad jeg lavede derinde…).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Så fin nederdel 🙂
  Har du et link til den? Hvis ikke, hvor har du så købt den? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har ikke kunnet finde den online, men købte den hos Deres på Strøget for sølle 100kr 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Den er super smuk den bluse, de har mange fine basic bluser i eget mærke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det synes jeg altså også – gode strikvarer, men også gode sko (Ballerinaer og pumps).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det skulle ikke være denne?

  http://www.magasin.dk/birdie-1-strik/VA03768259-03655936_061.html

  Eller måske den her?

  http://www.magasin.dk/arina-2-strik/VA03761469-08115011_061.html

  Hvilken str. har du den i? Har ledt længe efter en blød og lækker en nemlig!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg har en pinlig indrømmelse – jeg glæder mig en lille smule til sweater weather… Er din nye sweater fra Magasins eget mærke? Den er pæn! Jeg købte en grå én fra Magasin i fredags til 100 kr., sat med fra 400 – det er vist en herremodel, men pyt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Herresweaters er vel faktisk den bedste slags sweaters? Lidt ligesom herreskjorter er den bedste slags skjorter..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRADITIONEN TRO..