OUTFIT – idag er det min følle! – ACIE
BOLIG - 5 boligønsker lige nu..

OUTFIT – idag er det min følle!

OUTFIT - idag er det min følle!

Wuhuuu! Idag er det min følle. 29 år gammel bliver jeg. Det ser voksent ud på skrift. I virkeligheden føles det ikke ret meget anderledes end 24. Eller 22, for that matter. Igår fejrede jeg lillefølleaften på Foderbrættet med favoritmennesker, hotdogs og bobler. En vindende kombination. Jeg fik endda gaver. Præmaturt. Lucky me. Jeg sportede bare skuldre i ny selvgjort kjole – den egner sig nok bedst til stranden, egentlig. Men jeg blev grebet af stemningen, så på kom den. Jeg kan så godt lidt bare skuldre.

 

Og idag skulle det blive årets måske flotteste dag, Pix&Nix lander fra New York og i aften skal jeg fejres i forstæderne – med små kram, bare tæer i græsset og grillmad i mit barndomshjem. Kan I forestille jer en bedre følle? Jeg kan ikke.. Det kan jeg virkelig ikke. Og når nu jeg basker rundt i ren føllelykke, så håber jeg også, at I får en god dag derude. Med sol på næsen og måske lidt rosé i glasset. Det er jo fredag. Og sommer. Det hører sig til;)

 

13 kommentarer

 • Sikke et dejligt billede! Tillykke med dagen, søde Acie 🙂

  – Sara // http://www.sara-siger.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke AC! Håber du får en dag lige så dejlig, som den lyder til at skulle blive 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med fødselsdagen, søde Acie. 29 – så er det jo lige før du efterhånden kan kalde dig voksen. Vildt!

  Det lyder som en helt perfekt dag. Her virker vejret temmelig gråt, men jeg håber det holder helt perfekt, der hvor du skal fejres, så dagen bliver helt perfekt 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid_K

  Kæreste Acie,

  Du skal have et KÆMPESTORT tillykke her på vores fælles fødselsdag! 😀 Din dag lyder fantastisk, og jeg er sikker på, at min også bliver det 😉

  De allerstørste fødselsdagshilsner herfra(På 7-8. år, må det vel blive?!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha – hurrraaaaaa til dig også Astrid; jeg håber du havde en FABELAGTIG dag!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea_CPH

  Tillykke tillykke 🙂 Håber, du får en fabelagtig fødselsdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tillykke med følledagen, søde Acie ?? Det lyder som en fantastisk dag du går i møde. Må den blive ligesom du ønsker det og nyde sommeren i fulde drag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var den bedste dag – fyldt med små kyssere og krammere. Hvad mere kan man ønske sig!? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hip hurra og stort tillykke med dagen! 🙂 Det lyder som den bedst tænkelige måde at blive fejret på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen! Sikke nogle dejlige, dejlige fødselsdagsplaner – nyd det hele i fulde drag og mere til! Tak for solskinsopdatering og glæde fra morgenstunden.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOLIG - 5 boligønsker lige nu..