SOMMERLIV – rejer og bobler på altanen.. – ACIE
OUTFIT - en dag på stranden..

SOMMERLIV – rejer og bobler på altanen..

SOMMERLIV - rejer og bobler på altanen..

 

Årh sikke nogle smukke sommer-aftner vi har haft den sidste uges tid. Vi har forsøgt at nyde så meget det overhovedet går – lange, varme aftner på altanen med lige dele grillmad og andre sommerfavoritter. Som store rejer. Og bobler. Nu mangler vi nærmest kun at køre en gang moules frites, men det er ikke sikkert, at det lykkes på denne side af vores ferie:) Forhåbenligt er der lidt indian summer tilbage, når vi er retur igen. Og mens vi er væk, rykker Pix&Nix ind og sørger for at nyde Københavner-solen på altanen for os. Det er rart at vide – både at nogen passer på Kajen, men også at Kajen kan passe lidt på dem. Åh. Søde sommer – det er aftner som denne, som man lige skal gemme lidt i hukommelsen til november. Og januar. Og den slags mørkhed;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT - en dag på stranden..