REGNVÅD SØNDAG – der må bages.. – ACIE
PALM SPRINGS - my name is on the wall..

REGNVÅD SØNDAG – der må bages..

REGNVÅD SØNDAG - der må bages..

Det er som om sensommeren passerede mens vi var ude og rejse, og vi er nu landet i rendyrket dansk efterår. Det gør ikke noget. Jeg kan ret godt lide efteråret – med frakker, strik og støvler. Og så kan jeg også godt lide søndage som denne – søndage hvor regnen pisker på ruden, hvor dynerne hersker og hvor man kan trisse rundt uden dårlig samvittighed over alt det man burde gøre ‘når nu vejret er godt’..

 

Vi har sovet længe, spist blødkogte æg og snakket bryllup. Der er mange store spørgsmål, der skal besvares – hvor, hvornår, hvordan, hvem… Den slags.. Det er hyggeligt:) Og for nu at toppe hyggen, har jeg tænkt mig at bage en kage… En let én. For det er lang tid siden jeg har bagt noget som helst. Det føles faktisk som om det er lang tid siden jeg sidst har lavet mad, in general.. Kagebagning vil også føles som en slags universel ligevægt – altså, når nu halvdelen af verden tonser afsted på regnvåde asfalt på Østerbros gader og stræder, er det vel kun passende, at jeg sikrer det fælles kalorieindtag med noget bagværk..

[Verdens Nemmeste Æblekage]

[Chocolate Chip Cookies]

[Let og Lækker Brownie]

 

REGNVÅD SØNDAG - der må bages..

 

REGNVÅD SØNDAG - der må bages..

5 kommentarer

 • Uhmm, nu overvejer jeg helt, om jeg ikke burde bage en omgang kanelsnegle. Det regner nemlig også her i Aarhus, så jeg vil faktisk mene, at jeg bør… 🙂 Tak for inspo!

  P.s. Din side bliver ved med at skrive, at jeg allerede har postet dette indlæg, men jeg kan ikke se det, så nu prøver jeg altså lige igen her efter nogle timer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amen den æblekage ser jo fantastisk ud. Jeg må sgu også hjem og bage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, de der brownies til sidst ser godt nok syndige ud! Indtil videre har dagen her hjemme stået i håbløshedens tegn, så måske en god brownie helt uden anledning kunne hjælpe på humøret? (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, æblekage! Nu blev jeg lige lidt mere øv over at gå glip af æblesæsonen derhjemme 😛
  http://cammi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • så mye godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PALM SPRINGS - my name is on the wall..