SHOPPING – Monki oversize skovmandsskjorte-kjole.. – ACIE
REGNVÅD SØNDAG - der må bages..

SHOPPING – Monki oversize skovmandsskjorte-kjole..

SHOPPING - Monki oversize skovmandsskjorte-kjole..

Da vi var i LA, var jeg i Nasty Gal på 3rd Street Prom i Santa Monica – da jeg boede i LA var NastyGal ikke andet end et ret smart eBay-biks, og efter at have læst ‘Girlboss’, kunne jeg ikke lade være med at kigge forbi, selvom stilen nok egentlig er lige vel ung og hipstersmart til mig. (Læs iøvrigt lige Girlboss, hvis I ikke allerede har gjort det – den er go’!)

 

Rigtigt nok var de fleste sager lidt for riskaaaay til min kontor-tilværelse, men jeg kunne ikke lade være med at falde en lille smule for en skovmandsskjorte der hang på én af bøjlerne – sådan en rigtig gammeldags én i flannel (hvad hedder det mon på dansk?).. Det var samme dag som vi skulle flyve til New York, og kufferterne lå færdigpakkede i bilens bagagerum, så jeg kunne ikke rigtigt overskue at købe noget, men idéen var ihvertfald født… Forleden faldt jeg så over den her oversize skovmandsskjorte-kjole og til 250kr var der ikke andet for, end at den måtte med hjem.. Udover at den er noget nær det mest behagelige (.. ét langt blødt kram der ikke strammer et eneste sted), så synes jeg også den er ret fin. På kontoret vil jeg bruge den sådan her, og i weekenderne tænker jeg at den vil være fin med læderjakke og mine Isabel Marant-sneakers.

 

Modelle hedder Rory og I kan den online HER – den findes også i en mindre larmende sort/hvid/grå udgave; den kan I finde HER.

 

5 kommentarer

 • Meget fint! Overvejer selv en “skovmands” skjorte, selvom jeg egentlig troede jeg fik nok i 1990’erne 😉

  Tænker bare den vil være fin på kontoret, hvis den bliver sat sammen med en læder nederdel, og et par høje sko, og den obligatoriske blazer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er skjorten bare flot! 🙂 Og lækker styling

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det hedder flonel 🙂 Fin skjorte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg vil sige, det bare hedder flannel ..
  Det har vi i hvert fald altid sagt i min familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tror måske bare det hedder Flonel? Det var det min farmor kaldte det… Men jeg er ikke 100.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REGNVÅD SØNDAG - der må bages..