SHOPPING – the buckled boot.. – ACIE
SHOPPING - en lille Balenciaga pung..

SHOPPING – the buckled boot..

SHOPPING - the buckled boot..
De fleste af jer, der sidder derude og har et office job som mig, kender nok, hvilken magt diverse webshops pludselig kan have over én. Typisk, når man sidder midt i ting og projekter, som lægger hårdt pres på hjernefunktionen, og derfor fordrer diverse overspringshandlinger… Dér er jeg. Der bygges strategier (og ditto budgetter) for 2016 i disse dage, og selvom det er noget af det sjoveste i mit job, så er det også noget af det dyreste. For mellem de tunge tanker og de lange dage, er det svært ikke at aflægge favorit-butikkerne et lille visit. Igår blev det til et par nye støvler. Dem her. Jeg er egentlig lidt i tvivl om de vil få mig til at føle mig lidt for meget som ‘Cowboy-Connie’, men omvendt kan jeg godt lide tanken om et par statement-shoes, der kan redde et jeans-tee-læderjakke-outfit. Og den lille LaChris har jo båret dem så fint. Og Jessica fra Tuula Vintage lige så. Nuvel. Jeg må lige tænke over det henover weekenden. Hvad synes I?

10 kommentarer

 • Line

  Jeg havde det på samme måde, da jeg trykkede klik for et par måneder siden, men nu er jeg ovenud lykkelig for mit nye bekendskab, og jeg nyder at tage dem på – hver gang! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha uha. Den dyre vane kender jeg ALT for godt. Når jeg sidder midt i en artikel henad eftermiddagen kortslutter min hjerne. Systematisk får jeg et meltdown og kan bare ikke kapere mere. Så må jeg ty til skrappe midler som trendsales. Jeg arbejder endda på et mode- og skønhedsmagasin omringet af kvinder med cool stil – det kan være ret hårdt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg kan godt genkende det med at det er dyrt at have travlt på arbejdet, av mit kreditkort!
  Sidder også og savler når PassFash poster nye billeder, men har selverkendelse nok til at vide, jeg slet ikke kan bære noget lignende. Jeg holder mig til Acnes Alma, mere “vild og farlig” kan jeg ikke svinge mig op til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er så fede! Jeg har selv været inde og lurer rigtig mange gange 😉
  /Camilla – http://Cfashion.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  jeg synes de er too much…. Ligepræcis for meget cowboy-Conni til min smag…
  Jeg har istedet købt nogen med en enkelt spænde og cut out ved anklen fra &other stories, knapt så biker-bitch-isch, men stadig rå. ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes de er SÅ flotte og jeg vil SÅ, SÅ, SÅÅÅÅÅ gerne eje dem selv!

  Ih, hvis penge hang på træerne 😀

  Knus Malue
  http://mooldash.dk
  http://neatnails.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Mikkelsen

  De er så flotte! Har selv ønsket mig dem længe ?
  Hvilken webshop købte du dem på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  De er bare så fede!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du fortryder, sender du dem hvertfald bare min vej 😀

  – Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Such boots are really latest fashion! Thanks for the inspiration 🙂
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPING - en lille Balenciaga pung..