BRYLLUP – ham og mig… – ACIE
COCKTAIL - Rose Gin & Tonic..

BRYLLUP – ham og mig…

BRYLLUP - ham og mig...

Jeg er alene hjemme i den her uge. Skjorten er på farten. Det er ok (ingen brok over mit indtag af ‘Say Yes To The Dress’ OG jeg kan ligge på tværs i sengen.. Scooore), men jeg savner ham nu stadig, så jeg tænker, at det kun er passende, at være lidt sukker-romantisk idag 😉 Når nu han ikke er hjemme, kan han heller ikke skælde ud over, at blive vist frem (omend fra ryggen) på bloggen, hehe. Billedet er til vores ‘wedding-website’ (sådan noget skal man jo have, når man kaster et destination wedding into the mix…), og jeg synes vi ser overordentligt søde ud <3

 

6 kommentarer

 • Cuties <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina B.

  Alt for lækkert billede <3 Så romantisk…
  I ser simpelthen så søde ud.
  Jeg stemmer i – vi vil virkelig gerne se din kommende mand "rigtigt".
  Jeg er vild med velklædte, velklippede mænd, og han ser så flot ud herfra.
  Kæmpe stort tillykke til jer begge endnu engang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ahmen hvor er det bare et skønt billede! I ser så søde ud. Ham der skjorten kan altså godt snart gå med til at blive vist rigtigt frem, vi er jo nogen der er virkelig nysgerrige 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kærligheden <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Aagaard

  Billedet er fuldstændig fantastisk!
  Jeg er helt vild med det ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Dejligt billede af jer to, Acie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COCKTAIL - Rose Gin & Tonic..