NEW IN – høje støvler i ruskind og 25% rabat.. – ACIE
OPSKRIFT - lasagne med skjulte grøntsager..

NEW IN – høje støvler i ruskind og 25% rabat..

NEW IN - høje støvler i ruskind og 25% rabat..

Mine nye støvler dukkede op i midten af sidste uge og jeg er allerede super glad for dem – men som jeg nævnte, så er jeg vist også dækket godt ind på støvle-fronten nu;) De har lynås i siden og elastik øverst, for at de ikke skal falde ned (men det gør de nu lidt alligevel – ikke meget, men altså.. hvad kan man også forvente?). Snuden er den helt perfekte blanding mellem rund og spids og hælhøjden er ikke noget man lægger mærke til – jeg havde dem på, da jeg var en dag i Oslo i sidste uge og både løb gennem lufthavne, stod op og præsenterede og iøvrigt havde sko på i mere end 16 timer og det gav ingen problemer at all.

 

På hjemmesiden står de som ‘lårhøje’ støvler, men jeg vil klart kalde dem ‘over-the-knee’-støvler – ihvertfald når de kun lige over knæet på mine ben, men ok; med mine 180cm har jeg self også noget ben af gi’ af;) All in all er jeg svært tilfreds med mit nye køb – hvis I føler jer fristede kan I finde dem online her. Lige nu giver rabatkoden 3169 -25% på en valgfri vare – nu jeg allerede havde slået til på støvlerne, har jeg naturligvis udnyttet koden til noget andet (uldent og camelfarvet); kan I mon regne ud, hvad der måtte fuldende min fall wardrobe?;)

10 kommentarer

 • Louise

  Puha de er pæne – men kan ikke finde ud af om de ville klæde mine ben. Hvor længe gælder rabatkoden?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj hvor er de bare fine! Dem skal du nok blive rigtig glad for 🙂
  /Camilla – http://Cfashion.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Krogsgaard

  Jeg synes de er ret fine, så overvejer selv.
  Hvad mener du om støvlerne i arbejdsregi? Er nok lidt bange for at det bliver lidt for pretty woman til mine kontoromgivelser og kundebesøg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hmm… Jeg synes det kommer meget an på stylingen af dem. Idag har jeg dem på på job og det er med en klassisk sort kjole og en sort blazer. Det fungerer fint:) (men jeg arbejder også i en ‘ung’ virksomhed, hvor dresscoden er corporate, men stadig ung..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  HVordan er de i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Meget almindelige – jeg er normalt en 39.5 og har disse i 40; de er et halvt nummer for store;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne sofie

  Jeg har længe været lidt betænkelig ved at købe et par over the knee støvler, fordi mine ben ikke er verdens længste og slankeste – men de er bare så pæææne, og så endda med rabat! Hvordan er størrelsen i dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Your overknee booties are simply perfect!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT - lasagne med skjulte grøntsager..