OUTFIT - hvid frakke og sneakers..

BRYLLUP – vores ’save-the-dates’..

Indeholder adlinks

BRYLLUP - vores 'save-the-dates'..

Så kan jeg endelig vise vores ’save-the-dates’ – de blev sendt ud i weekenden, så jeg satser på, at dem der nu skulle have én allerede har set den – også dem i USA, hvis PostDanmarks tidsangivelser virkelig holder;) Jeg synes det var lidt svært at fange dem rigtigt på billede – prikkerne er stanset med guldfolie, og det giver dem et meget smukt spil. Kvaliteten er tyk, mat og lækker og alt i alt er vi ret tilfredse. De rammer ret godt dét vi går efter overall – clean og klassisk, men stadig contemporary. For et lidt bedre indtryk af ‘looket’ kan I se dem hos Minted lige her:)

 

BRYLLUP - vores 'save-the-dates'..

 

BRYLLUP - vores 'save-the-dates'..

   

20 kommentarer

 • Alice

  Hvor er jeres Save-the-dates-kort smukke. Enkle og smukke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de bare flotte! Meget Acie-agtige uden det ser ud som om det skal være et “blogger-bryllup”. Jeg synes du balancerer det hele SÅ fint, deler med os herinde, selvom det hele først og fremmest er JERES dag(e) og JERES smag og ikke bare for at please læserne.

  Klassisk, pænt og med et strejf af konfetti! Hurra for jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak hvor er du sød Tina – jeg tror Skjorten ville smide mig ud fra 5., hvis jeg gjorde det til et ‘blogger-bryllup’, hehe;) Og tak – det er altid svært at finde balancen mellem at dele af sig selv og udlevere sig selv.. Efter 7,5år har jeg stadig ikke lært at mestre det, så dine ord betyder MEGET ;-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Det er simpelthen så hyggeligt at få lov at følge med på sidelinjen. Jeg ved ikke, hvad der er foregået her i kommentarfeltet, men hvor er det trist, at vi ikke kan bevare den gode bryllupsstemning…
  Kortene er smukke og det bliver alt det andet med garanti også 🙂 Jeg håber at du vil blive ved med at dele – også selvom det bare er en ganske lille flig. Alt godt til jer!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Amalie – vi er meget glade for dem:)

   (og for nu at undgå at mystificere, så var der bare én der følte for at demonstrere at man med Googling og krydstjek på forskellige sociale medier godt kunne finde frem til Skjortens fulde navn. Jeg er ikke naiv og ved godt, at det er der nogen, der gider bruge deres tid på, men det var måske ikke nødvendigt så efterfølgende at tvære det ud over kommentarfeltet i hoverende tone, når nu det stod eksplicit, at ham jeg elsker, helst ikke så sit fulde navn delt i dette forum.. That’s all:) ).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg holder lige med Mette her! – Du er så skøn! Nyder at læse alt hvad du deler, din stil er for lækker og der kan hentes en masse inspiration i dig.. Død ærgerligt hvis andres tosserier skal ødelægge glæden i det for dig, men vi er heldigvis nogen som rigtigt godt kan lig dig som Acie og ikke har brug for mere end det..
  Rigtig dejlig weekend til dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • I er søde – tak piger!! Jeg ved godt, at jeg nok er lidt mere sart end vanligt, men det er sgu noget sårbart noget det bryllupsplanlægning. Jeg tror jeg ender med at snakke lidt mere om generelle tanker og lidt mindre om hvad vi nu lige har valgt. Dét må være balancen:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine

  Jeg ELSKER dem! Det er så spændende at følge med i din wedding-planning 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natassia

  Hold nu op, hvor er de fine! Er vild med at vi må være med på sidelinjen i endnu et Acie-eventyr 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fine! Og enkle. Den stil kunne jo sagtens holde hele vejen igennem! 🙂 (jeg fik helt stress ved tanken, da du skrev, at man kunne holde den samme stil fra save the date kort over invitation til bordkort, men jeg havde nok også noget i tankerne om fotos og ting!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det ville jeg også gerne (altså noget med fotos), men Skjorten er en klassisk mand (.. overraskende, når nu han kun går i Skjorter..), så han synes det var for poppet. Ok. Når det er sagt, så har vi faktisk fået taget forlovelsesbilleder, der havde været helt oplagte til formålet. Men nej.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor er de smukke! Hvad har I gjort jer af overvejelser i forbindelse med at holde festen i udlandet? Er I sikre på, at alle jeres gæster har råd til at rejse for det? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak:) Ja vi har gjort os en del overvejelser (dem tror jeg også jeg har indivet jer i tidligere:) ), men jeg føler lidt at den økonomiske del af projektet er ret privat (måske er det bare mig, der er sart:)). Det korte svar er: ja, jeg er helt sikker på at alle de inviterede har økonomiske midler til at deltage. Tilgengæld kan der være mange andre omstændigheder der gør, at de takker nej fordi det er i udlandet (.. pasning af børn, mangel på feriedage etc. etc.). Det må man jo tage med, når man planlægger den slags..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvor er de nice! Og hvor bliver det en fantastisk flere-dages-fest! Ens egen lørdag-søndag-bryllupsfest falder jo næsten lidt til jorden nu! 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Cecilie – og pjat med dig; jeg har været til flere en-dags bryllupper, der var så stor en fest, at de ligeså vel kunne have varet i flere dage:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

OUTFIT - hvid frakke og sneakers..