SHOP THE CLOSET – ACIE
SOLSKIN - uldne fødder og andre rare ting..

SHOP THE CLOSET

SHOP THE CLOSET

Jeg kan mærke, at jeg har brug for lidt udskiftning for tiden (måske derfor jeg har fået gået liiiidt vel hårdt til den på shoppefronten lately;)), og lever jo meget efter 1-in-1-out princippet, når det kommer til min garderobe. Jeg er ikke så god til at eje alt for meget. og bliver let overvældet af mit eget klædeskab.. Jeg har derfor opdateret min tictail – både nye sager (der er frakker, Marant, Goya, sneakers og en masse andet) og nedsat priserne på noget af det, der har ligget der tidligere <3

Find shoppen lige her🙂

   

2 kommentarer

  • Fedt! Har ledt Ebay tynd efter en scuba bluse med glimmer, og så har du den jo lige her! Haps 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Øv din Goya balance kjole er solgt – den ville jeg virkelig gerne have købt 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOLSKIN - uldne fødder og andre rare ting..