SMÅ TING - på besøg hos Emily Salomon..

EN GRØN JUICE FAVORIT – og ugens madplan..

EN GRØN JUICE FAVORIT - og ugens madplan..

Jeg har gang i juiceren igen – på en ellers anden måde bliver det gerne i årets mørke måneder, at den for alvor bliver brugt. Sommeren er fyldt med lækre grøntsager, bær og frugter, mens vinteren tit bliver noget med kål og rodfrugter, og så trænger jeg altså til et friskt grønt kick en gang mellem – her er juiceren genial. I weekenden blev det til disse grønne sager. Opskriften har jeg delt HÉR for nogle måneder siden.

 

Derudover er det mandag, og en oplagt dag at dele ugens madplan på. Vi er hjemme 3 aftner, og menuen står på:

De to sidste har vi ikke prøvet før (altså hakkebøf jo, men rødbedesalat nej), så jeg skal nok dele, hvis det bliver godt:) Har I noget spændende på menuen i denne uge?

   

9 kommentarer

  • Christina

    Dejligt med madplaner, elsker inspiration 🙂
    Vi skal spise “mexicansk skål” med ris, bønner, krydret kød, revet ost, guacamole og chili.
    Onsdag laks med grønkålsalat og sød kartoffel
    Torsdag quinoasalat med falafler. Og hummus måske?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Hvilken opskrift bruger du til Shepard’s Pie? Det lyder jo som en virkelig passende ret til det her grå vejr, det tror jeg, at jeg skal putte på næste uges madplan.

    Rødbedesalat er i øvrigt virkelig lækkert og kan laves på så uendeligt mange måder og både med kogt rødbede og rå. Den jeg oftest får fremtryllet er med revet rødbede, feta, persille og valnødder. Helt simpelt og SÅ godt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det var én jeg fandt på Nemlig.com, men jeg skal nok dele, hvis jeg synes den bliver vellykket 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er alt for nemt at blive fristet, når man sidder småsulten på uni, haha. Tror sgu os’ vi skal have go’ gammeldags hakkebøf i denne uge xD

    // http://www.moonlitmadness.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Jeg lavede faktisk din opskrift ’stuvet spidskål med svampe og kylling med parmaskinke’ i går til aftensmad. Det var super lækkert! Jeg synes dog, det var for bøvlet at koge broccolien for sig selv, så jeg smed bare rå i små buketter i sammen med spidskålen. Efter en halv time var det færdigt, og broccolien var perfekt med en smule bid i! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Her står den på:
    Blomkåls risotto med svampe og bacon (din opskrift 😉 )
    Græskarsuppe
    Børnevenlig wok med broccoli og kylling
    Hjemmelavet Pizza hhv. hawaii, kartoffel- bianco og ansjos/tun
    Bøf bernaise med fritter (det er jo kun fredag en gang om ugen)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMÅ TING - på besøg hos Emily Salomon..