AGURKELIV – er det ferie snart!? – ACIE
EN GRØN JUICE FAVORIT - og ugens madplan..

AGURKELIV – er det ferie snart!?

AGURKELIV - er det ferie snart!?

Kombinationen af regnvåde November-mandage, som den vi oplevede igår og udsigten til forstående ferie, der venter lige rundt om hjørnet, får nærmest tiden til at gå helt i stå… føles det som om.. for s.e.r.i.ø.s.t. hvor er jeg bare klar til at tage afsted til New York. Til at trille rundt i SoHo med min kærlighed (.. forlovede.. høhø.. det gør mig stadig giddy, at sige dét;)), til steamed applecider fra Starbucks, til et julepyntet New York, til at blive vækket hver morgen af lyden af morgenfriske fodspor fra min niece, til alligevel at syvsove videre indtil min ninja-sniger-nevø kommer og kilder mig under tæerne, til rødvin med deres forældre, til datenight på La Esquina, til en tur forbi min faste negledame og til at pakke bilerne til renden og køre op i bjergene og holde vaskeægte Thanksgiving. Jo. Der er virkelig meget, at glæde sig til. Og nok står jeg dér og ser mægtig frisk ud, men jeg kan love jer for at skindet bedrager.  Trætheden kan mærkes helt ind i knoglerne. Og jeg har absolut også gjort mit for at hjælpe det (skindet, altså) på vej – det er ikke hver dag at håret bliver krøllet, men enhver afledningsmanøvre gælder. Så anyways. Er det ferie snart? Hva’!? JA!

 

9 kommentarer

 • […] Da jeg viste dette billede, spurgte én af jer, om jeg ikke ville lave en guide til mine krøller – sådan én har jeg faktisk lavet før (hvor jeg brugte glattejern), men teknikken og værktøjet har ændret sig siden da, så hermed en opdateret én af slagsen. Eller. Snarere – mine bedste tip til bløde krøller, der tager 7 minutter at lave, men tilgengæld holder hele dagen. Eller natten. Bevares. Hvis det er med den på;) Jeg tænker, at det er oplagt med sådan en guide i disse festlige juletider – jeg vil (som altid) undlade at komme med specifikke hårprodukt-anbefalinger, for jeg arbejder i branchen og ingen er tjent, med min tvivlsomme objektivitet, men lidt generelle tips&tricks er vist ikke af vejen:) […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Acie,

  Nok lidt et underligt spørsmål, men jeg er nysgerrig efter, hvordan du kan holde så meget ferie? Du skrev forleden at det var 4. NY-tur i år, og som flittig læser, husker jeg også jeres skønne cali-roadtrip? Hvordan gør du? Altså får klemt alle de ferier ind i en travl hverdag og begrænsede feriedage? Jeg er DØD misundelig ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Pernille

   Jeg har ikke mere ferie end alle andre, så det handler udelukkende om stenhård planlægning og at udnytte de helligdage der er:)

   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Bliv ikke alt for skuffet over julepynten i NY, de begynder først rigtig at pynte efter TG og Black-friday weekenden er overstået. Juletræet ved Rockefeller Plaza tændes ofte først 4-5. dec. Men i år er I heldige, der er det 2. dec. indtil da er Bryant Park med julemarked og skøjtering nok bedste sted i NY til lidt julehygge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria J.

  Hvor lyder det skønt med USA og familiebesøg! Min egen familie er også bosat i udlandet og øv, hvor jeg savner dem.
  Dit hår er vildt fint! Hvilke redskaber bruger du til at krølle det? En how-to video ville være virkelig lækker – for sådan måtte mit godt sidde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ih, du sælger det virkelig godt. Min kæreste og jeg rejser også til New York, for første gang nogensinde, på mandag og skal være der i 8 dage. Vi glæder os helt enormt, særligt mig, der har fødselsdag imens vi er afsted. Yay! hi hi. Så det er kun en bonus, at det er højtid imens vi er der. Vi håber at finde en diner hvor vi kan få the real deal thanksgiving dinner, eller bare noget der ligner, ik?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det et fint billede af dig! Synes det er sjældent at der er billeder hvor du kigger lige i kameraet – men det klæder dig 🙂 Thanksgiving i bjergene lyder i øvrigt ret fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • You look good in your plaid look!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er lige så grøn i hovedet som juicen fra igår altså af misundelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN GRØN JUICE FAVORIT - og ugens madplan..