BRYLLUPS-TIP – gratis invitations-kit.. – ACIE
OUTFIT - doven lørdag i New York..

BRYLLUPS-TIP – gratis invitations-kit..

BRYLLUPS-TIP - gratis invitations-kit..

Hvis nu nogle af jer der sidder derude og læser med, også går og bruger jeres tid på at planlægge et bryllup (det ved jeg der er, for det har I skrevet til mig;) ), så ville jeg blot give det her tip videre. Hos Minted (dér hvor vi bestilte vores Save-The-Dates), kan man bestille et gratis invitations-kit, som er en hel lille mappe fyldt med inspiration og papirprøver. Det er virkelig smart – der er eksempler på deres papirkvaliteter, papirtykkelser, udstandsninger, guldfoliering, trykkekvalitet og nærmest alt andet, som man bliver tvunget til at have en mening om. Vil man ovenikøbet have en prøve på en specifik invitation/Save-the-date/bordkort/konvolut/mm så kan det også bestilles til en yderst rimelig pris. Jeg synes det er virkelig smart, for hvordan i alverden skulle man ellers vide om man helst vil have doublethick eller pearlescent paper!? Udstandsning eller guldfolie? Lige eller runde hjørner? Og hvilken font der bliver pænest på tryk? Nej. Jeg er meget tilfreds med min lille mappe – og så giver de endda 10% på min næste bestilling. Ding.

 

Læs iøvrigt mit inspirationsindlæg til de fineste save-the-dates og bryllupsinvitationer LIGE HER.

BRYLLUPS-TIP - gratis invitations-kit..

8 kommentarer

 • Anne Dorthe

  Hej ☺️ Må jeg spørge, hvilket papirmateriale du valgte til dine Minted “Thrilling” save the date og invitationer?
  Det er så fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Hej Anne Dorthe.

   Ja du må – jeg valgte “Signature” 🙂

   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Hej, kan det passe at de ikke sender til Danmark? Jeg kan i hvert fald ikke få lov at bestille det. Det er ellers genialt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Hmm – altså, jeg har selv bestilt til Danmark, så det er i så fald noget de har ændret siden jeg skrev indlægget :-S

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor giver det god mening!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  tak for tippet! Blev brudekjolen godkendt? Og hvis den gjorde – hvor endte du så med at købe?:) dør af nysgerrighed:) kh. Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Tror jeg bestiller det selvom jeg ikke kn giftes, haha! Elsker papir! 😀
  Men venter lige til min kæreste tager retur til Afghanistan – han er ægteskabsskruk nok i forvejen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meget smart!

  Hvis jeg ikke allerede var bryllups skruk, så er jeg det da nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT - doven lørdag i New York..