BRYLLUP – om brudepiger og kjoler.. – ACIE
DYNEJAKKEN FRA MONKI - where to get it?

BRYLLUP – om brudepiger og kjoler..

BRYLLUP - om brudepiger og kjoler..

Alright – nu hvor jeg har købt min egen kjole (what, ja, sindssygt!!), så er fokus ligeså stille blevet flyttet fra egen udrustning til resten af mit bridalparty. Som tidligere nævnt, har jeg valgt 3 brudepiger, og det er egentlig ikke fordi jeg sådan er helt sikker på, at jeg nødvendigvis gerne vil have, at de skal have matchende brudepigekjoler. En del af mig synes, at det vil være top cheesy, og den anden del af mig, accepterer egen cheese-factor, og labber tanken om billeder som dem nedenfor i mig. På sin vis, er der noget ret fint ved sådan at markere, hvem brudepigerne er… og at man har nogen. Og tænk, at have sådan et billede med de 3 fineste veninder og én selv i midten (bevares, hertil er kjolen jo ikke et pre-requisite… den adder ligesom bare… til drømmen.. for mig.. sagde Cheese-monster..).

 

Nuvel… Lige nu går overvejelserne altså farven grå, hvis og såfremt vi altså lander på, at bridesmaid dresses are happening.. Tænker at den vil være fin og klassisk til vores iøvrigt meget lyse (hvid & guld) farvepalette.. Jeg har ikke så meget erfaring med, hvor man finder den slags kjoler (på denne side af atlanten ihvertfald), men har fundet denne i marmorgrå, som so far er blevet godkendt af 2 af de 3 damer (eller altså – de har selv været med til at finde den).. Der er flere fine kjoler og priserne er meget rimelige, så det kunne godt være dér vi endte med at finde kjolerne.. Det kunne også være meget cool at vælge forskellige kjoler i samme farve – det er lidt lettere, når der er et bredt udvalg af modeller.

BRYLLUP - om brudepiger og kjoler..

6 kommentarer

 • Smilla Sondergaard

  Jeg elsker disse kjoler, de er så smukke.

  http://www.fairyin.dk/gallakjoler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Hey AC!
  Tjek Joanna August hjemmeside ud http://www.joannaaugust.com/
  der fandt vi vores og det er et ret smart koncept. Mange af dem kan ogsaa bestilles via Shopbop og saa slipper man udenom US TAX.

  KH
  Ida (ex Loreal)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Først tak for verdens bedste blog!

  Dernæst er jeg simpelthen nød til, at dele en fantastisk butik med smukke kjole, med dig! Tp kjoler hedder den, og ligger i min hjemby i det smukke Vestjylland 😉 Her er et link: http://www.tp-kjoler.dk

  Glæder mig til at følge brylluppet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvad siger etiketten egentlig om hvem der betaler brudepigermes kjoler? Det har jeg tit tænkt over når jeg ser say yes to the dress bridesmaids.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Så vidt jeg ved, så er den uskrevne regel vist lidt, at hvis brudeparret vil have brudepigerne til at være iført matchende/ens kjoler, at det så er dem (altså brudeparret) der står for udgifterne til indkøb af kjolerne. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  JCrew laver også nogle virkelig flotte nogle der vistnok heller ikke er helt gale i pris. Og så plejer de at have ret gode udsalg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DYNEJAKKEN FRA MONKI - where to get it?