BRYLLUP – mine (måske) brudesko – ACIE
PHOTO DIARY - hverdagslykke

BRYLLUP – mine (måske) brudesko

BRYLLUP - mine (måske) brudesko <3

OK – jeg har vist været jer de her billeder skyldig i quite some time. Allerede tilbage i Oktober købte jeg nemlig de her sko, som muuuuuuligvis skal være mine brudesko. Jeg teasede allerede lidt i det her indlæg, men skulle alligevel lige tage lidt tilløb til at få dem vist. Skjorten har set dem 1000 gange, for de står fremme i vores soveværelse, så det er ikke fordi han ikke må se dem (for mig ihvertfald… det er naturligvis en anden historie med selve kjolen… kjolerne…).

 

Jeg faldt første gang over dem her på Pinterest og blev betaget ved første øjekast. Det var præcis sådan noget jeg havde i tankerne… De er fra Valentino og modellen hedder ‘Jewelry Couture-Bow d’Orsay Pump’, men det skulle hurtigt vise sig, at det nok var en farlig forelskelse, for modellen er et par år gammel og helt og aldeles umulig at opstøve. Troede jeg. Efter ihærdig indsats på det store internet lykkedes det mig at finde dem second-hand i New York og nu kan jeg egentlig meget godt lide tanken om at de kan være my something ‘old’… Nuvel. Her er de så. Mine måske brudesko.

 

En del af mig drømmer bare stadig om at finde de perfekte navy brudesko (my something ‘blue’), meeeeen har ledt og ledt og udbuddet er so far ikke imponerende.. Men nu venter jeg lige og ser om jeg måske alligevel kan have heldet med mig nye SS-modeller, der vel må lande liiige om lidt:) Og så er disse jo ikke et dårligt kort at have i baghånden. Hvad synes I?

 

BRYLLUP - mine (måske) brudesko <3

 

BRYLLUP - mine (måske) brudesko <3

 

BRYLLUP - mine (måske) brudesko <3
BRYLLUP - mine (måske) brudesko <3

28 kommentarer

 • Hvor er de virkelig helt ekstremt smukke. De har virkelig alt, som jeg selv gerne vil se i en brudesko – og det vigtigste? De kan bruges til så mange forskellige ting efterfølgende, og jeg er overbevist om, du vil elske at kunne tænke tilbage på brylluppet, hver gang du efterfølgende tager dem på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  De er da bare så fantastiske ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise S.

  De er jo simpelthen fantastiske! Er også helt vild med at de ikke er den klassiske satin-hvide damesko! 😉 Men det ville også have overrasket mig hvis det var!
  Jeg skal selv giftes til sommer og jeg havde håbet at disse Dior skulle have været mine brudesko:
  http://www.kassandra.dk/343476/kcc155spl/ – De er jo endda på tilbud! Men størrelsen passer ikke 🙁
  Og så er jeg sådan lidt usikker på om man kan spendere en hel dag på den hæl-højde?? Selvom jeg har hæle på, på arbejde, så er mit job temmelig meget “sid ned ved skrivebord” :p og jeg tror ikke det tæller som en dag i hæle 😉 Planlægger du flade sko ved siden af eller er du mere vant til hæle måske?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg har dem i sort, og det er nogle af mine yndlings partybasser, så er sikker du vil blive glad for dem når du svæver ned af gulvet i kirken 🙂
  Skal det være blå så er der jo Carrie skoen, eller disse gudesmukke Kirkwoods
  http://www.shoeperwoman.com/2012/10/nicholas-kirkwood-blue-glitter-pumps-with-bow-trimmed-heels.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er de gode at have på i sådan lidt længere tid af gangen monstro? 🙂

   Og de der Kirkwoods er godt nok craaaaaazy – og muligvis lige en tand for over the top til resten af mit outfit (.. uden at sige for meget):)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina B.

  For pokker de er smukke.
  Helt P-E-R-F-E-K-T-E!!!
  Tak for at du deler med os. Det er så helt igennem spændende og fantastisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold. Nu. Op. De er fandme for flotte, de sko! Totalt ikke som noget, jeg har set før, men jeg elsker dem. Tag dem på. Gør det! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er virkelig voldsomt nydelige, Frøken Agurk. Tror snildt de ville kunne sprede en smule lykke ekstra på bryllupsdagen. Især fordi det virkelig ligner, at de har en fortrinlig højde 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er godt nok smukke! Jeg havde så svært ved at finde nogle pæne brudesko, da jeg blev gift. Jeg endte med nogle der var pæne, men til gengæld så ubehagelige at have på, at jeg endte med bare tæer allerede fra middagen 🙂 Så det er en god investering du har gjort 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Wow, de er jo fantastisk smukke! ? Hvor er billedet i baggrunden fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er et litografi af Christan Lemmertz, “Medusa”… Hans stil er normalt mere ‘mørk’, så det er svært at finde noget der ligner, selvom jeg prøver ihærdigt. Elsker det nemlig også selv:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er perfekte!
  Jeg ville klart gå efter dem. Og så begynde at gå dem til nu – nye sko på ens bryllupsdag er ikke helt lykken. Gå efter something blue inderst:-) en babyblå trusse el lign:-) mine brudesko var også vintage – Chanel – og det var jeg glad for! For så er de mere bløde i det. Og det er jo rigtig mange timer, man skal stå el gå i dem. Alternativt find et smukt armbånd m blå sten eller en lille smuk blå taske 🙂 eller blå tonede blomster i buketten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er sød Bloui – og god idé med at begynde at gå dem til allerede nu. Jeg kan godt huske dine brudesko – SÅ pæne <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  De er FANDME pæne…. go with them!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  De er utroligt smukke!! Helt vildt!!!
  Men jeg fatter ikke man kan gå i sådan nogle, haha! Mine fødder ville tabe dem på 0,7 og jeg ville vrikke om….
  Jep, hvis jeg nogensinde bliver brud, bliver det i sneaks, haha! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahaha – det kræver altså også lidt træning.. Jeg ville ikke orke at gøre det hver dag:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  De er da helt vildt flotte og fine 🙂 Uanset om de skal bruges til brylluppet eller ej, så pynter de fint på hylden eller kommoden 🙂 Held og lykke med den videre skojagt 😉 Kh Maiken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sacha/jordforbindelsen

  De er dælme smukke og helt klart brudeskomateriale.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ck

  Jeg må indrømme at jeg synes de er helt igennem perfekte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Åh hvor er de smukke! Og Acie-farvede ikke mindst 😉 Jeg synes nu de ville være et fantastisk alternativ, hvis ikke de perfekte “something blue” skulle dukke op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline D.

  De er så fine og lige dig! Bliver spændende at se hvad du ender med at have på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak – og ja… det kan jeg godt forstå.. Kjolen er købt, så jeg ved det jo selv. Det er egentlig lidt underligt ikke at kunne dele:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PHOTO DIARY - hverdagslykke