SØNDAGS-OPSKRIFT – sådan pocherer du et æg.. – ACIE
BRYLLUP - 10 råd til brudekjole-shopping..

SØNDAGS-OPSKRIFT – sådan pocherer du et æg..

SØNDAGS-OPSKRIFT - sådan pocherer du et æg..

Der er ikke nogen tvivl om det – den mest moderne mad man kan fortære these days er avocado-maden. Gerne med pocherede æg on top. Og lækkert det er det også. Jeg skal være den første til at bestille en moderne avocado-mad, når jeg er ude. Heck. Jeg gjorde det igår. På Sokkelund (mhhmmm…. flankeret af en rejemad.. Ren kykke). Og egentlig er det jo verdens nemmeste at lave derhjemme – det kræver ikke det helt store talent, at klare en avocado-mad. Det er lidt værre med de pocherede æg, men med lidt øvelse er det heller ikke noget der burde afskrække… Mine bedste tip har jeg samlet nedenfor – del gerne, hvis I har noget at tilføje. Måske, der er nogen der sidder derude med trickET, som vi alle bør kende!! 🙂

 

Opskrift – Avocado-toast med pocherede æg

  • 2 skiver godt surdejsbrød
  • 1 moden avocado
  • 2 æg
  • frisk koriander
  • lidt chili-krydderi

Rist brødet, skær avocadoen i skiver og læg den på brødet (that’s the easy part). Bring en gryde vand i kog. Tilsæt lidt almindelig lagereddike (ca en halv deciliter). Slå et æg ud i en lille skål. Sæt vandet i gryden i rotation med en ske – der skal ligesom være en lille vand-tornado i midten af gryden. Hæld forsigtigt ægget ned i midten af ‘tornadoen’. Vandets rotation vil få ægget til at samle sig om sig selv. Lad det koge i ca. 3-4 minutter afhængigt af hvor blødt man kan lide det. Tag dem op af vandet med en hulske og lad det lige dryppe lidt af inden det placeres på avocado-toasten. Pynt med chiliflager og frisk koriander. Mhmm…

SØNDAGS-OPSKRIFT - sådan pocherer du et æg..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRYLLUP - 10 råd til brudekjole-shopping..