OPSKRIFT – French toast.. – ACIE
ET FESTLIGT TIP - glasbeholder med hane..

OPSKRIFT – French toast..

OPSKRIFT - French toast..

Der er søndags-stemning på Kajen idag… Radioen kører og regnen trommer på ruderne. Der er ligesom ikke rigtigt grund til andet end at beholde nattøjet på. Jeg har slået lejr på sofaen. Under den prikkede sofadyne. Jeg startede ellers dagen mere aktivt. Lavede french toast til morgenmad og lod duften af smeltet smør og friskbrygget kaffe vandre gennem lejligheden og ind og prikke min Skjorte på skulderen med beskeden om at søndagsmorgenmaden altså var klar. Og French Toast (eller arme riddere, om man vil) er en favorit på Kajen. For det er en ret fin måde, at få brugt noget franskbrød, som er blevet et par dage gammelt og derfor lidt mindre spændende end da det var friskt…

 

Opskrift – French Toast

  •  4 skiver brød (.. og det må gerne være af den slags, der er blevet lidt kedeligt)
  • 1 æg
  • 1 dl mælk
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk kanel
  • Smør til stegning

Pisk æg og mælk sammen med sukker og kanel. Smelt en klat smør i en pande. Vend hver brødskive i æggeblandingen, og steg dem i smør, ca. 2 minutter pr. side ved middel varme. Servér med flormelis, friskfrugt, ahorn-sirup eller hvad man nu ellers synes er lækkert:)

 

OPSKRIFT - French toast..

 

OPSKRIFT - French toast..

 

OPSKRIFT - French toast..

 

OPSKRIFT - French toast..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET FESTLIGT TIP - glasbeholder med hane..