WEEKEND – ny pyjamas-favorit og rabatkode til H&M.. – ACIE
WEEKEND-MODE - mere kaffe tak..

WEEKEND – ny pyjamas-favorit og rabatkode til H&M..

WEEKEND - ny pyjamas-favorit og rabatkode til H&M..

Sundays are for PJs og i sidste uge fandt jeg den jer hyggelige sag i H&M, som jeg mere eller mindre har levet i siden (… off duty ihvertfald, hehe). Er der noget bedre end at kunne hoppe ud af sine workwear-clothes efter en lang dag på kontoret? Ikke i min verden, ihvertfald.. Og selvom Skjorten ryster lidt på hovedet af mig, så er jeg virkelig glad for min nye stribede (og virkeligt bløde) ven. Den er for varm (for mig, ihvertfald) at sove i, så den bliver mest bare brugt som hyggetøj. Den er, som nævnt, fra H&M og kan fås lige her til 179kr for hele sættet. Synes også at det her er ret fint. Lige nu er der fri fragt med rabatkoden 3291. God søndag <3

WEEKEND - ny pyjamas-favorit og rabatkode til H&M..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKEND-MODE - mere kaffe tak..