REJSER – let’s go to Paris my love.. – ACIE
OUTFIT - nye yndlingsjeans fra Weekday..

REJSER – let’s go to Paris my love..

REJSER - let's go to Paris my love..

Juhuuu – fredag og ferie. Mini-ferie. Men ferie. Vi flyver til Paris i eftermiddag og skal være afsted i en lille uge. Indtil næste torsdag. Weekenden vil jeg bruge med min kærlighed i hånden. Måske vi skal besøge nogle af favorit-restauranterne? Ihvertfald skal vi slappe af. Og hygge os. Og på den anden side af weekenden starter en arbejdsuge på kontoret i Paris. En sidste krampetrækning og kraftangstrengelse inden det for alvor er ferie. Påskeferie. Billedet her tog jeg sidste år på en kold januar-dag i byernes by. Jeg håber på lidt varmere vejr denne gang. Gerne lidt forår, tak. Er det for meget at forlange? 😉 Ok. Let’s go to Paris, my loves <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT - nye yndlingsjeans fra Weekday..