FERIE – next stop Puerto Rico.. – ACIE
DIY - Gold Glitter Table Numbers..

FERIE – next stop Puerto Rico..

FERIE - next stop Puerto Rico..

… Woooooop – endelig ferie! Jeg er SÅ klar.. Har brugt de sidste uger på at tælle ned til Påsken. Når I læser dette er jeg hoppet på et direkte fly en route mod palmesus og glade gensynskram med Pix&Nix… Mens jeg er væk, har jeg naturligvis sørget for lidt læsning til jer – blandt andet en DIY-guide til den her sommerkjole, som jeg syede sidste sommer… Meeeen – det meste kommer nok til at foregå på Instagram. Få lidt sol, sommer og caribisk ferie-chill på @acieagurk. Vi ses under palmerne d’damer<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Gold Glitter Table Numbers..