SHOPPING – en ny italiensk ven.. – ACIE
REJSER - Postkort fra Toscana..

SHOPPING – en ny italiensk ven..

SHOPPING - en ny italiensk ven..

Jeg nappede en ny ven med hjem fra Firenze… Jeg havde ellers sagt til mig selv, at det var for åndssvagt og med forestående bryllup og what not, er det jo ikke fordi jeg ligefrem mangler noget at bruge mine penge på… Men fanden tog ved mig – to glas vin til frokost og med hjem kom den her sag. Dionysus. I medium. Cath, Emily og Chris heppede på distance via SMS. “Hvad havde du regnet med?!”, grinede Skjorten. Bevares. I see his point. Men glad er jeg for den – min nye ven. Og vi har jo tidligere snakket lidt om det der med det stille oprør, der staves Chanel Gucci.. Og så havde jeg noget career stuff at fejre. Den slags skal jo også markeres;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REJSER - Postkort fra Toscana..