OUTFIT -Weekday jeans og Gucci Dionysus.. – ACIE
REJSER - 10 tip til Toscana..

OUTFIT -Weekday jeans og Gucci Dionysus..

OUTFIT -Weekday jeans og Gucci Dionysus..

Jeg kører ret meget repeat på variationer over et tema for tiden – ankelkorte jeans eller slacks, sweatshirts og hvide sneakers. Bliver så glad, når jeg ‘genfinder’ noget i mit klædeskab. De hvide Isabel Marant sneakers (modellen hedder Bart) er sådan et genfund. Jeg købte dem på udsalg for 1,5 år siden og er stadig virkelig glad for dem. Vi har gået mange kilometer sammen efterhånden. Og de der jeans fra Weekday – dem har jeg også snakket om før. De er simpelthen så gode – jeg har købt dem i en fin blå vask også, som jeg glæder mig til at kunne tage i brug (.. i ægte #Gurkzilla-stil har jeg købt dem et nummer mindre end dem jeg har på hér.. Til mit forsvar skal det siges, at de var på tilbud og at det var det eneste par tilbage.. Men hva’ pokker – mon ikke jeg nok skal komme i dem?! ;)). Og så er det min nye Gucci-ven. Jeg havde ikke troet, at jeg skulle have noget der var så logo-larmende nogensinde igen, men jeg knus-elsker den. Min Dionysus. Måske også fordi, den netop larmer lidt i min ellers lidt kedelige (I ved hvad jeg mener…) outfits:)

 

OUTFIT -Weekday jeans og Gucci Dionysus..

 

OUTFIT -Weekday jeans og Gucci Dionysus..

 

OUTFIT -Weekday jeans og Gucci Dionysus..

 

OUTFIT -Weekday jeans og Gucci Dionysus..

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REJSER - 10 tip til Toscana..