SHOPPING – ny kjole fra Saint Tropez.. – ACIE
OPSKRIFT - hjemmelavet BBQ-marinade..

SHOPPING – ny kjole fra Saint Tropez..

SHOPPING - ny kjole fra Saint Tropez..

Forleden postede jeg det her billede på instagram, og der var så mange af jer, der spurgte ind til, især kjolen, at jeg tænkte, at jeg hellere måtte skrive et par ord om den her også. Den er nemlig ny og købt for ganske nylig i Saint Tropez på Fisketorvet – jeg havde et gavekort liggende, som skulle bruges inden udgangen af maj (.. det var altså virkelig gammelt, med andre ord..), og heldigvis hang denne og ventede på mig forretningen. Den er mere sart rosa end billedet viser og stod i 599kr. Jeg kan desværre ikke finde den online noget sted (har ellers ledt og ledt), men tilgengæld har jeg fundet den her sag fra Gestuz som ligner den på en prik, omend den er lidt mørkere i farven:)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT - hjemmelavet BBQ-marinade..