SOMMERSØNDAG – i gammel garderobe-favorit.. – ACIE
WEEKEND - og lidt 'me-time', tak..

SOMMERSØNDAG – i gammel garderobe-favorit..

SOMMERSØNDAG - i gammel garderobe-favorit..

Åh damer – nu fortalte jeg lige, at jeg skulle bruge weekenden på ‘så lidt som muligt’ i fredags. Det var ikke helt sandt – for i virkeligheden var der planer jeg ikke kunne fortælle om. Nogen havde nemlig polter, og den slags skal jo gerne være en overraskelse;) Og efter et formiddags-visit hos gode venner her til formiddag, er det nu endelig ved at være tid til planlagte mig-tid. Når jeg altså lige har fået pudset Kaj-ruderne. Og pakket træningstasken til imorgen tidlig – kl 06:30 kick-starter jeg nemlig fase2 af min Bridal Bootcamp. Projektet er blevet intensiveret med investering i en vaskeægte PT. Hun hedder Marlene, er ikke sådan en med en instagram-profil med tusinder af følgere, men tilgengæld et rart gemyt, som jeg har bemærket, når jeg selv har stået og hevet i jernstængerne i fitness-centret. For meget kan jeg klare, men jeg gider virkelig ikke råbes af, når jeg står i fitnesscentret mandag morgen kl 06:30. Der MÅ være grænser. Anyways – sådan her så jeg ud i formiddags. Jeg havde allieret mig med ekstra stærk kaffe i koppen og en gammel garderobe-favorit fra Gina Tricot. Jeg elsker at have ting i garderoben, som jeg finder frem år efter år – jeg tror den kostede 249kr i sin tid og den er mindst 5 år gammel.. Jeg har haft den på tusindvis af gange og jeg elsker den mindst ligeså meget i dag, som dengang jeg købte den<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKEND - og lidt 'me-time', tak..