FREDAG – 5 cocktails til weekenden.. – ACIE
5 TIP - til flotte billeder..

FREDAG – 5 cocktails til weekenden..

FREDAG - 5 cocktails til weekenden..

 

I sidste weekend var vi på LouLou med Emily og hendes mand. Det var hyggeligt. Rigtigt hyggeligt. Vi drak Aperols og Pisco Sours, og jeg fik sådan lyst til flere – både cocktails og aftener med rare venner. Vi har lovet at vi inviterer næste gang – til hotdogs (kunne det være anderledes? det er lidt blevet vores signature thing) og cocktails. Nu er udfordringen bare at finde en dag;)

Anyhow. Cocktails. Jeg er i cocktail-humør. Jeg håber, at min Skjorte vil bygge mig en fredags-cocktail i eftermiddag – og det inspirerede mig altså til at gå i arkivet og finde 5 fredags-favoritter. Jeg kan godt lide dem sure og/eller fizzy. Men det afslører listen nedenfor nok også;) Iøvrigt er det jo næsten helt himmelråbende, at opskriften på både Pisco Sour og Aperols mangler. Det må jeg vist få gjort noget ved – ikke, at jeg har brug for en undskyldning for at lave og servere den slags. Men et lille kærligt skub, kan vi vel alle læne os op ad i ny og næ;)

 

FREDAG - 5 cocktails til weekenden..

[Min favorit er nok en whiskey sour. Det tror jeg. Selvom det kan være svært at vælge;)]

FREDAG - 5 cocktails til weekenden..

[.. selvom den er skarpt forfulgt af “Lynchburg Lemonade”, som gerne skal drikkes sammen med en burger på Salon39… Mhmm.. Slurp!]

FREDAG - 5 cocktails til weekenden..

[Når damerne kommer på besøg laver jeg gerne Raspberry Gin Fizz – de smager sødt, syrligt og er så fint lyserøde. En rigtig dame-drink!]

FREDAG - 5 cocktails til weekenden..

[… og den sommerlige Limoncello Gin Fizz, der rimer lidt af italiensk kærlighedsferie og smager lidt hen ad en gin/tonic (som i øvrigt er en klassiker der knapt fås bedre), men er lidt sødere]

FREDAG - 5 cocktails til weekenden..

[Og til sidst den super simple, som er oplagt at servere, hvis man får mange fredags-gæster, fordi den ikke tager en krig at lave og godt kan laves i ‘mængder’; en cointreau fizz… det er jo ellers lidt udfordringen med cocktails – de tager gerne lidt at lave, så det er fint at have nogle af de lette i ærmet]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 TIP - til flotte billeder..