BRYLLUP – øreringe til den store dag.. – ACIE
FREDAG - 5 cocktails til weekenden..

BRYLLUP – øreringe til den store dag..

BRYLLUP - øreringe til den store dag..

1. Tiffanys // 2. Aagard // 3. ByBiehl // 4. Aagaard // 5. Tiffanys // 6. Ørsnæs // 7. Julie Sandlau

Nu er der under 100 dage til vores bryllup og jeg er langsomt på vej ind i den fase, hvor de små detaljer skal på plads. Jeg fik hentet mit slør igår (.. det blev bestilt i November – pludselig forstår jeg godt, hvorfor det anbefales at man går igang med at lede efter kjole et år i forvejen), og det var virkelig rart, at få det hjem. Tjek. Endnu et flueben, der kan sættes i excel-arket:) På en eller anden måde er det lettere nu at visualisere hele looket og jeg er derfor begyndt at tænke lidt på smykker og, i særdeleshed, på øreringene.

Jeg kommer ikke fra en familie hvor hverken min mor, svigermor, bedstremødre eller svigerinde har huller i ørene – der er derfor ringe muligheder for at gå på jagt i familiens smykkeskrin og finde et smukt gammelt arvesmykke, der passende kunne være ‘something borrowed’. Og derfor må jeg nu selv på jagt – jeg vil gerne have noget super klassisk og ‘ædelt’ (altså, sølv/guld/hvidguld), som kan følge mig resten af livet og måske en dag bæres af næste generation. Det skal jo starte et sted;) Hvis jeg var rig, havde jeg købt dem fra Tiffanys (nr 5), men dem må jeg hellere spare op til i nogle år. Måske jeg kan ønske mig dem i gave til vores kobberbryllup? 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAG - 5 cocktails til weekenden..