REJSER – sommerliv i Soho.. – ACIE
BRIDAL DIET - træning, kost og en status..

REJSER – sommerliv i Soho..

REJSER - sommerliv i Soho..

Ahhh… Sommerferie<3 Tænk at jeg skulle nå helt til torsdag før jeg endelig fik samlet noget ferieliv, der kunne være værd at vise her. Det siger nok noget om tempoet her i ferieland. Det er lavt. Meget lavt. Det er også varmen, der trykker – 35 grader meldte termometret idag. Vi svalker os i poolen så ofte vi kan – og jeg har indviget min nyeste pool float i samlingen til stor morskab for store og små.

 

Idag har vi spenderet dagen i SoHo. Trillet op og ned af brostensbelagte gader og søgt ly for heden i forretninger med hårdtarbejdende aircons. En blondekjole fra IRO på 60% er det blevet til for min del – ikke en imponerende New York-fangst egentlig, men jeg er godt tilfreds. Var endda i Woodbury forleden, men heller ikke dér havde jeg shoppeheldet med mig. Skjorten, derimod, kører kortet igennem i tide og utide. Måske, det er ham, der opbruger al vores shoppe-karma?

 

Anyhow. Vi spiste morgenmad på Jacks Wife Freda – jeg bestilte det samme som jeg altid får. Yoghurt med granola og grapefrugt, blødkogt æg og en mint lemonade. Det bedste, hvis I spørger mig. Og så brugte vi ellers nogle timer i langsomt ferie-tempo med at kigge op (på vandtanke og brandtrapper), ned (på skør og finurlig streetart) og hen (på mennesker af den farverige slags). Jo. En sommerdag i SoHo – den får let ben at gå på.

 

REJSER - sommerliv i Soho..

REJSER - sommerliv i Soho..

 

REJSER - sommerliv i Soho..

 

REJSER - sommerliv i Soho..

 

REJSER - sommerliv i Soho..

 

REJSER - sommerliv i Soho..

 

REJSER - sommerliv i Soho..
REJSER - sommerliv i Soho..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRIDAL DIET - træning, kost og en status..