HVERDAGSLYKKE – juni-udgaven… – ACIE
OPSKRIFT - Lobster Rolls the American way..

HVERDAGSLYKKE – juni-udgaven…

HVERDAGSLYKKE - juni-udgaven...

Jeg er i vanlig stil lidt bagud med hverdagslykken… Eller.. Altså.. I ved hvad jeg mener;) Og selvom vi nu er mere end halvvejs inde i juli, så skylder jeg stadig juni et par ord. Det var den ferie dér – jeg havde for travlt med at ligge og skvulpe rundt i min swan float til at få lavet noget. Det er nok meget godt. Er det ikke dér ferier er til? 🙂 Anyways. Juni var herlig og jeg…

 

  • Boede nærmest i min hvide sommerkjole fra Gina Tricot hele måneden.. Til sidst var den så mør, at den gik til i New York, men det er ok. Den havde tjent mig godt<3
  • Tog til hyggelig havefest hos Rockeren iført ny kjole fra Saint Tropez og mine højeste sko (som stadig ligger i Rockerens entre fordi jeg fik ondt i fødderne.. tsk tsk..) og en flaske bobler under armen.
  • Var i sommerhus med min Skjorte og nød det langsomme liv. Løb korte ture langs vandet og spiste store is. En slags avanceret øvelse i det med balance i tilværelsen.
  • Gik på Sokkelund og Mash og bestilte det samme begge steder – tuntartar med avocado og en side af fries. Igen. Balance. 😉
  • Drak aperols i Kødbyen, som alle de smarte og cyklede hjem til Østerbro med en lille buzz – helt klar til at tage på ferie.
  • Blev betaget af himmelen, som den malede smukke akvareller på skyerne efter tunge juni-regnskyld og tordenbyger. Den slags, der hører juni til.
  • Nød lange lyserøde sommernætter og drømte om snarlig ferie – og om at hoppe i vandet. Igen og igen.

 

Jo. Juni var helt igennem herlig, venner<3 Det håber jeg også den var for jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT - Lobster Rolls the American way..