SENSOMMER, FISKEFRIKADELLER OG ROSÉ – ACIE
CAN'T GO WRONG WITH STRIPES

SENSOMMER, FISKEFRIKADELLER OG ROSÉ

SENSOMMER, FISKEFRIKADELLER OG ROSÉ

 

Igår fejrede vi lille-fredag og forsinket følle for mig med nogle af vores bedste venner. Det er egentlig noget af det fineste ved at blive sådan rigtigt etableret og næsten-gift som par – det der med, når vores venskaber udvikler sig og man pludselig er venner som par. Når Skjorten sætter ligeså meget pris på mine venner som jeg selv gør, og omvendt. Anyways. Vi tog på Tolboden. Og spiste fiskefrikadeller og drak rosé. Kyssede mit fadderbarn på kindernene og opdagede dårligt, at der i ny og næ landede en lille regndråbe på vores næser. Det var sådan en rigtig sensommer-aften. Det er min yndlings årstid. Sensommeren og efteråret (det er jo ikke for sjov, at jeg har valgt et oktober-bryllup;)), og synes egentlig tit at steder som Tolboden gør sig bedst lidt off-season. Når man ikke behøver at kæmper om pladsen med alt hvad København kan opstøve af slikhår, sejlersko og skjorter knappet så langt ned, at det næsten er kriminelt. Jo. Det var hyggeligt. Meget hyggeligt. Og jeg følte mig lidt ekstra heldig, da vi trillede hjem langs havnekanten i det lyserøde tudsmørke, og Skjorten klemte min hånd og sagde at han virkelig havde hygget sig. Me too love, me too.

 

SENSOMMER, FISKEFRIKADELLER OG ROSÉ

 

SENSOMMER, FISKEFRIKADELLER OG ROSÉ

 

SENSOMMER, FISKEFRIKADELLER OG ROSÉ

 

SENSOMMER, FISKEFRIKADELLER OG ROSÉ

5 kommentarer

 • […] pludselig slog om blev lidt blæsende mens vi var i sommerhus. Heldigt. Reddet på målstregen. Siden da er den blevet hevet frem flere gange og til flere anledninger – nu har jeg tilgengæld spildt pizza på den, og det er tvivlsomt […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Helt enig! Sensommeren og det tidlige efterår er også min favorittid på året, så jeg forstår udemærket at I har valgt at holde brylluppet dér. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig også bare så dejligt, når ens vennekærlighed kan sprede sig og inficere ens kærlighedskærlighed. Tit og ofte glemmer jeg efterhånden, at mange af “min kærestes venner” ikke var en del af mit liv, før jeg mødte ham 🙂

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Love the relaxed look with the slip-ons you wore!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er bare den skønneste årstid! Jeg er selv september fødselar, og glæder mig altid vildt til efteråret (og fejring) Og Toldboden er et dejligt sted, deres brunch er virkelig skøn selv når der er crowded i weekenden.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CAN'T GO WRONG WITH STRIPES