En culottessteg – ACIE
7 HURTIGE

En culottessteg

4-acie-culottes-læderjakke-chanel-boy-bag-isabel-marant-sneakers

Hehe… Jeg kunne ikke lade være. Morfar-humor;) Jeg havde ellers svoret, at lige den med culotterne ville jeg hoppe over, men så gik der noget tid og forleden morgen i FitteDK stod der altså en ung dame (en af de moderne fra Saras morgenhold naturligvis) og så så smart ud i sine, at jeg måtte i Zara i frokostpausen og købe det her par. 179kr kostede de mig og selvom de ser lidt fjollede ud (Skjorten er ikke fan…), så er de simpelthen så behagelige, at det halve kunne være nok. Og med en hvid silketop og mine Chanel-ballerinaer vil de også snildt kunne agere nydelig arbejdsbuks. I kan finde dem online her.

Igår havde jeg dem på ud og spise – det kan tælles på én hånd, hvor mange gange vi har været ude og spise på en hverdag i år og manner hvor har jeg savnet det. Al den spidskål, kylling og tidlige morgentræninger har virkelig domineret, men nu er vi så tæt på, at løbet på sin vis er kørt, så vi bestilte begge avocadomadder med en side af frides, slappede den og snakkede om det hus vi ikke skal købe (.. ved I nok..). En bedre lille-Fredag med andre ord.

3-acie-culottes-læderjakke-chanel-boy-bag-isabel-marant-sneakers

1-acie-culottes-læderjakke-chanel-boy-bag-isabel-marant-sneakers2-acie-culottes-læderjakke-chanel-boy-bag-isabel-marant-sneakers

5 kommentarer

 • Du ser super smart ud i dit sæt, jeg tror selv mine stænger er for korte men du bærer dem flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Jeg synes du ser skarp ud! Må selv have klikket dem hjem! Klik klik 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har selv overvejet dem flere gange, da de ser vildt fede ud til andre.. Men er i tvivl om jeg kan bære det.
  Synes de er rigtig fede til dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • The culottes look you created is really cool!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg havde det på præcis samme måde med culottes, men kapitulerede alligevel for 1.5 måned siden… Og Mr. Corporate synes også det ser ganske forfærdeligt ud.. Det er en mandeting at hade nye trends 😉

  Men de er SÅ comfy, og jeg bruger dem også med flade sko, selvom det er lidt kønnere at få højde på stængerne..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 HURTIGE