Min brudekjole – ACIE
VORES BRYLLUPSRECEPTION

Min brudekjole

Christine & Mads (16 of 208)

Fotos: Andreas Vejlstrup

Eller… Den ene af dem. Den rigtige, hvis man kan sige det sådan. Dén jeg havde på til vielsen og op ad gulvet. Jeg vidste fra start, at jeg ville have noget helt helt klassisk. Det var dén slags brud jeg ville være. Og det gik hverken værre eller bedre end at den kjole jeg endte i mere eller mindre var den første jeg prøvede (kan I huske det her indlæg?). Det dramatiske slæb had me at hello og den stramt markerede talje ligeså. Den simple silke og de stofbeklædte knapper fik mit hjerte til at slå et slag over – den perfekte kombination mellem klassisk og elegant, uden at blive kedelig. Jo. Det måtte være den.

Den er oprindeligt født med et lille offshoulder ærme, men det kunne skrædder Lise Oxvang altså trylle væk og erstatte af en modified sweetheart med en lille blondekant. Jeg er jo ellers en sucker for all things off shoulder, men lige på min brudekjole blev udtrykket for bonderomantisk og det var slet ikke dét jeg var ude efter. I en overgang overvejede jeg faktisk at få blonden taget helt af – så kjolen stod clean og crisp… Meeeen – når alt kommer til alt er jeg deep down en lille romantic, der alligevel synes at det helt clean, blev for stramt i udtrykket, så blonden fik lov til at overleve, og det har jeg ikke fortrudt. Det eneste jeg har fortrudt er, at jeg somehow ikke fik taget et billede med slæbet i sin fulde længde – I kan nok fornemme det på billederne nedenfor, men det ligger lidt kryllet sammen og kommer ikke rigtigt til sin ret. Det var så vildt. Så kæmpe langt. En prinsessedrøm uden sidestykke og jeg elskede at komme gående op ad kirkegulvet med mit lange slæb bag mig. Min man grinede lidt af mig da han så mig – det var på sin vis en passende dramatisk add-on til min klassiske kjole. Så meget mig, som noget næsten kan være. Helt perfekt. Han var stolt, sagde han <3

Ak ja. Jeg får stadig helt sommerfugle i maven, når jeg ser de her billeder – tænk, at jeg ikke får lov til at tage den på igen.. Øv! Måske når jeg er alene hjemme engang? 😉 
Christine & Mads (13 of 208)

Christine & Mads (39 of 208)Christine & Mads (47 of 208)

Christine & Mads (12 of 208) Christine & Mads (78 of 208)

30 kommentarer

 • Mine

  Hold du fast en fantastisk kjole, må man spørge hvor den er fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Du er sød. Knus-elsker den også selv<3 Det er en helt klassisk Pronovias-sag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine

  Hold du fast en fantastisk kjole, må man spørge hvor den er fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er VILD den kjole! En ægte prinsessebrudekjole 😀 du så fantastisk ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh! Den kjole er virkelig den fineste drøm af en prinsessekjole. Den klæder dig SÅ flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  Hvor er du smuk! Kjolen er da bare helt perfekt til dig. Kan kun drømme om at se ligeså elegant ud som dig, når jeg en dag skal giftes. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie R

  Super smuk kjole! Der er bare et eller andet over det der med det helt klassiske snit. Jeg fandt selv den kjole jeg skal giftes i til sommer her i weekenden. Jeg glæder mig allerede helt vildt til at komme i den!

  Jeg tænkte på, om du måske vil fortælle lidt om dine brudepigers rolle i planlægningen/afholdelsen af jeres bryllup? Jeg har to nære veninder som jeg overvejer at spørge, om de vil være mine brudepiger. Men da der ikke rigtig er tradition for den slags i Danmark er jeg lidt i tvivl om, hvad det egentlig indebærer/bør indebære. Der må vel være andre og lidt mere spændende opgaver end at hjælpe mig på toilettet i min store kjole 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Tusind tak – og stort tillykke med det kommende bryllup <3

   Og det kan du tro jeg vil – det fortjener næsten sit helt eget indlæg, så stay tuned og jeg får det fluks skrevet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Quick question; Dit slør – var det så’n et todelt, som du kunne tage over ansigtet? Ser ud som om, at det både er kort og langt bag til.. Eller er det fordi dit lange slæb også har et tyl-lag øverst? *nysgerrig*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Hej Cecilie

   Jeg havde kysseslør, ja – der var ikke tyl på min kjole 🙂

   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Ha, kysseslør! Det vidste jeg slet ikke, at man kaldte det, men det giver da ret god mening!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er simpelthen vanvittigt flot 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Svigersøs

  Fru Kok og jeg har netop talt om, at vi vil holde en wifes only fest, hvor alle skal møde op i deres brudekjole – så kan du få den på igen. Med det der slæb kommer du dog måske til at sidde alene ved et separat bord 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   I er skøre. Men god plan. I Virum i det nye år? ;-P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Fantastisk smuk. Både du og kjolen! Min brudekjole bor pga diverse flytninger hos mine forældre og jeg har haft den prøvet på flere gange når jeg har været på besøg hihiii

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Haha – min bor også hos mine forældre lige nu. Jeg glæder mig til at få et hus med så meget opbevaringsplads, at den kan flytte hjem til mig selv og jeg kan smugprøve den i ny og næ 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold op hvor er du altså fin!!! Virkelig smuk kjole!!! Når jeg kigger tilbage på det gamle indlæg med inspiration, kan jeg også sagtens se alle kjolerne i din kjole. Så pæn altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Faktisk er MIN kjole med i det indlæg – nederst til venstre. Sjovt at se den med ærmet ik?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gud ja, det kan jeg da godt se nu! Ej hvor sjovt at se 🙂 Godt valg at fjerne ærmerne – du stråler jo i din helt egen kjole!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine

  WAUW hvor er du sindssyg smuk! den flotteste blogger brud jeg har set <3 Er selv fan af at gå all classic med slør og slæb 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Sååå smuk en kjole! Og du er en meget fin klassisk brud. Jeg er lidt misundelig på at du kunne køre 2 kjoler og 2 forskellige looks 🙂

  Lise Oxvang er også skrædder på min kjole. Hun er rigtig sød og dygtig. Det er min tur på lørdag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Ja, det var altså også bare et hit og gjorde valget (… valgene) så meget lettere! Godt valgt med Lise – jeg vaklede mellem hende og Frederiksberg, men der er kun én rigtig og det er hende.

   Og STORT tillykke – får helt sommerfugle i maven på dine vegne. Hvor SPÆNDENDE. Glæd dig! Åh, hvor jeg håber, at du/I får den bedste dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Wauw, så smuk både du og kjolen er 🙂 Jeg har sagt det før, men du får den lige igen – for det fortjener du; du har den skønneste måde at skrive dine tekster på, som fanger mig hver gang – tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Tusind tusind tak Stine – at nogen kan lide mine ord er den største ros jeg kan få<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den var smuk – du var smuk! (eller ER er jo mest korrekt at bruge) Og virkelig, virkelig skønt, synes jeg, at se en helt klassisk brud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Tak Marina – det er jo mest mig, selvom jeg godt kan misunde de tjekkede boheme-brude a la Maria Fekih… <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fin og romantisk – du ser vildt dejlig ud i den (:

  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES BRYLLUPSRECEPTION