Work wear og weekend wear – ACIE
Lad os tage en tur til USA..

Work wear og weekend wear

envii-sweater-og-monki-trouser-for-work

Jeg har opgivet tanken om en workwear garderobe. Ok Agurk, men hvad har du så tænkt dig, at tage på på job?! Well. Sagen er jo bare, at jeg ikke har plads til to garderober – jeg har plads til én. Og den ene skal altså helst kunne gå på både kontoret og i weekenden. Det er blevet mit nye mantra. Can I wear for work and for weekends? Det kan jeg heldigvis ofte – og hvis ikke.. Well.. Så skal det altså være noget virkeligt særligt, for at det får lov til at flytte ind.

Senest har jeg klikket den her sweater hjem – lidt dumt, for jeg har en milliard der ligner den i forvejen, men den slags pudderfarvet strik er altså et reelt weak spot. Det har I nok fanget. Jeg drømmer om at finde slacks med lidt vidde, som jeg kan bruge til den, men også til så meget andet. Og både på job og i weekenderne. Se selv foroven. Det går da fint! Jo. Det må være næste køb. Sig endelig til, hvis I har set nogle pæne derude:) Dem jeg har vist er fra Monki og jeg har gode erfaringer med slacks derfra, så jeg overvejer kraftigt at bestille dem hjem!

For work:

Sko – Zara // Blazer – Zara // Taske – Christina Dueholm for Markberg // Armbånd – Maanestråle

For weekends:

Sko – Addidas // Frakke – Monki // Hue – H&M // Taske – Chanel

5 kommentarer

 • camilla

  Har også kun een garderobe, selv om mine behov spænder vidt i forhold til privat vs. job. Jeg kombinerer delene efter behov, og blazerne anvendes oftere, hvis jeg skal til møder. Hvis jeg ikke har møder, kan jeg godt finde på at bruge mine læder-leggings – og sætte sammen med en lang skjorte og en strik cardigan. It works!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Great look – that sweater looks so luxe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Jeg synes det veksler lidt – de er ikke så konsekvente i størrelserne. Deres jeans er altså vildt små, deres slacks meget normale, men deres overdele store. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • This is a wonderful look for weekends!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan er Monkis bukser i str?

  Jeg generelt de plejer at være lidt store, men nu har jeg ikke ligefrem den mindste popo.. 😉

  Og lækker strik!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os tage en tur til USA..