Julefrokost-outfit på budget – ACIE
Det har været en god ferie, når..

Julefrokost-outfit på budget

julefrokost-pa?-budget

På fredag er jeg inviteret til årets første julefrokost – det er med job, men jeg kan (ironisk nok) ikke komme, fordi jeg… well… er på job. I Paris. Det går nu nok, for heldigvis kommer der flere af slagsen – blandt andet, har Emily & Drømmemanden inviteret #Koneklubben og vores instagram-husbands til julefrokost. Se dét tror jeg bliver sjovt. De kan feste, vores mænd. Og gerne sammen. Og til den slags fashionabelt selskab må man jo gøre sig lidt ekstra umage.

Og jeg gad godt se sådan her ud – jeg har lige købt noget hammer-dyrt (… af den virkeligt voksne slags – en espresso-maskine, haha), så min julegarderobe må blive af budget-slagsen. Jeg drømmer om de der glimmersko. Kan I se det for jer!? Hælen er perfekt og danse-venlig. Selv efter lidt snaps.

Tilsæt den pææææne sorte kjole, bløde krøller, en nude læbe, sorte øjne, glimmer i ørene og den der lyserøde velourtaske og jeg vil være så good to go. Skål.

Kjole – ASOS // Sko – ASOS // Velourtaske – PICO // Earcuffs – H&M

[Indlægget indeholder reklame i form af affiliate-links]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det har været en god ferie, når..