En uge på godt og ondt.. – ACIE
Husprojektet - lidt om økonomien..

En uge på godt og ondt..

brunch-cafe-livingstone-emilysalomon-rockpaperdresses-christina-dueholm-acie-1-of-1

On the downside:

Jeg har haft alt for travlt den sidste uge – både på job og i privaten. For mange møder, deadlines, for mange aftenarrangementer. Jeg bliver irriteret på mig selv, for jeg ved jo godt, at det er dumt, at jeg spreder mig selv så tyndt, at der slet ikke er noget tilbage til mig selv og dét der giver energi (… fx bloggen her.. og træning.. og den slags).

On the plus side:

Jeg brugte det meste af dagen igår på at komme mig. Spiste brunch med damerne (mens vores mænd af eget initiativ havde mødtes et andet sted i byen – det kan man da kun blive glad over. At de hygger sig så meget sammen, at de ligefrem planlægger at ses uden os) igår og fik tanket op på damesnak og bacon.

Pix fyldte 6 år i torsdags – dér var lagkage og barnlig begejstrning (ikke mindst fra mig, der kunne være med til at fejre ham for første gang i 3 år).

Næste uge ser noget mere rolig ud og jeg har store ambitioner om at skulle slappe lidt mere af. Og skrive lidt mere her.

Det er sæson for stenbidderrogn… Jeg sir’ det bare.

   

4 kommentarer

 • Det er bare så skønt, når mændene også kan sammen! Vi fik endelig inviteret den sidste af kæresterne med i går, så han kunne møde de andre mænder, og der var bare så herligt, at se dem snakke og grine natten lang 😀

  Knus, og hurra for en rolig uge
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender det alt for godt. Jeg prøver også at overkompensere for flere ugers social fravær, men det giver bare ikke samme energikick at snakke med alle på en gang…
  Og lækker brunch! Hvor er i henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Det var Café Livingstone på Østerbro – ganske udemærket, men lad være med at komme i weekenden. De havde lidt for travlt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thanks for sharing both sides.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husprojektet - lidt om økonomien..