Lørdagsoutfit: flæseskjorte fra Monki

Bryllup: vores fotobog..

fotobog-bryllup-2-of-8Lige inden jul nåede jeg at få bestilt en omgang foto-bøger til julegaver til bedsteforældre og forældre – og så en enkelt til os selv. Det gik virkelig hurtigt, for vi fik billederne midt i December, og for at nå levering inden jul, havde jeg kun et par dage til at få dem lavet. De nåede heldigvis at komme og har skabt virkelig stor lykke hos alle modtagerne – næsten større end vi havde forventet.

fotobog-bryllup-3-of-8Vi er blevet hele celebs i Skjortens bedstemødres lokalsamfund, hvor høj og lav er blevet indkaldt til fremvisning af fotobog. Havde vi fået den lavet i et mere taske-venligt format, var jeg ikke blevet overrasket, hvis de også havde sneget den med i dametasken og langet den over disken hos alt fra apotekeren til lægesekretæren. Det er meget sødt<3

fotobog-bryllup-4-of-8Og i disse digitale tider er det jo en virkelig fin måde at få lidt mere glæde af sine bryllupsbilleder – og med de prislapper bryllupsfotografer kommer med these days, skal de (imo) virkelig udnyttes til det fulde.. Og kigges på så ofte som muligt. Af så mange som muligt.

fotobog-bryllup-6-of-8Jeg bestilte vores fotobog her – den er i størrelsen 30cm x 30cm (den kan I finde her – men der er masser at vælge imellem). Jeg har stadig en ambition om at få lavet én med maaange flere sider, som kan være sådan helt coffee-table agtig. Den skal have stof-omslag og gerne ‘præget’ titel og så skal der kun være et enkelt billede på hver side. Men det projekt er jeg altså ikke lige kommet videre med.. Endnu 😉

fotobog-bryllup-5-of-8Jeg har også set, at man kan få lavet alt muligt andet med billederne – alt fra en dørmåtte til et badeforhæng, haha. Det kunne alligevel være ret tacky. Men måske man pludselig får en god idé? Anyways.. Indtil videre er jeg virkelig glad for den her, og sætter mig også tit og bladrer lidt i den, for WAUW nogle minder og WAUW en masse lykke…. Hvis der er nogen af jer, der kunne overveje et destination wedding, så gør det. Det er bomben. I’d do it all over again, if I could. Måske til kobberbryllup?

fotobog-bryllup-7-of-8 fotobog-bryllup-8-of-8 fotobog-bryllup-9-of-8

affiliate-bar

   

15 kommentarer

 • Trine

  Hvor er den fin. Vi fik også lavet en fotobog efter vores bryllup i sommer. Dog fik vi anbefalet cewefotobog i Photografica butikken inden i Kbh K. af en fotonørd, som sagde at deres kvalitet var den bedste. Bare et tip til andre – vi er i hvert fald meget glade for det endelige produkt, hvor vi har matte fotosider, som alle kan røre ved uden at der kommer fedtfingre (ret praktisk).
  Det er en god måde at kunne se tilbage på en dejlig dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hvor er det bare en fin bog, du har fået lavet! Hvordan er kvaliteten, når man ser billederne med bogen i hånden? Jeg har nemlig overvejet at lave en fotobog via Photobox,men måske jeg skal vælge foto.dk i stedet for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Jeg synes den er super god – men har naturligvis ikke så meget at sammenligne med:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina B.

  Den ser jo helt fantastisk ud.
  Åh bliver helt “bryllups-skruk”, hvis det ellers er et ord… 😉 Endda også selvom jeg har været gift i 17 år….
  Tusind tak for tippet og ikke mindst for at dele de fine ting fra jeres bryllup. Jeg sluger det hele, og NYDER at få lov at følge med og blive inspireret.
  Tusind tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hvor er den fin 🙂
  Hvordan gik det med jeres polaroid-gæstebog? Og hvor mange billeder havde i film til cirka? 🙂 Overvejer lidt at gøre det samme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Det gik rigtigt fint – jeg må næsten lave et indlæg om den også. Jeg kan ikke huske, hvor mange film vi havde købt… Men mange – for mange 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Åh det må du meget gerne! Det begynder at nærme sig nemlig 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Åh jeg er kæmpe fan! Både af bogen og billederne af jer! Så fint! Jeg er mega bryllupsskruk 😅😂🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin billedebog med smukke billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  En fotobog er en virkelig god ide til de billeder man gerne vil se på igen og igen! Må jeg spørge hvem I brugte som fotograf i Danmark? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det altså bare en fin idé med sådan en bog – både den simple her, og den mere ambitiøse i fremtiden. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg som barn kiggede i mine forældres fotoalbum fra deres bryllup, som var sådan et specielt et, der kunne foldes ud. Så fint, og så glædeligt 🙂

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine

  wauw sikke nogle fantastiske billeder 🙂 Sådan en bog er jo helt fantastisk når man en kedelig regnvejrsdag trænger til at komme i god stemning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser den smuk ud – billedet hvor du kigger på din mand er bare så sødt!

  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Åh hvor er det bare fint! 😀 Sikke nogle skønne billeder af jer <3 Hvor er det bare en god idé til bedsteforældrene.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagsoutfit: flæseskjorte fra Monki