Bryllup: vores polaroid gæstebog – ACIE
5 til feriekufferten

Bryllup: vores polaroid gæstebog

guestbook-bryllup-polaroid-instax-1-of-7affiliate-bar-1

Jeg lovede lidt tilbage, at skrive et par ord om resultatet af vores gæstebog, og der sidder nok et par kommende sommerbrude, der er igang med at lægge sidste hånd på den slags detaljer lige nu, så det er nok et passende tidspunkt.

guestbook-bryllup-polaroid-instax-2-of-7[et træt, kryllet og helt igennem lykkelige brudepar ovenpå 4 dages fest<3]

Jeg havde bestilt selve gæstebogen med vores navn på på Etsy hos sælgeren HER og kameraet kan fås med -20% hos Babysam (?!) lige HER. Derudover havde jeg købt forskellige slags papir-tape, glimmertape og guldhjerter til dekoration og fastlimning af billeder.

guestbook-bryllup-polaroid-instax-4-of-7[Fuld fart frem!]

Jeg satte gæstebogen frem allerede den dag vi kom, men i praksis endte alle med at skrive i den, som det sidste de gjorde inden de forlod slottet i Italien. I kan se mit lille fotohjørne i indlægget HER – jeg havde også købt nogle forskellige props og skrevet italienske tekster på (meget on theme, haha).. Fx “Hvor er jeg?”, “Er der mere champagne?” og “Vil I have alle mine penge?”. De fleste synes dog at min “LOVE”-folieballon og vores poolfloats var de bedste props af alle.

guestbook-bryllup-polaroid-instax-5-of-7[Vores mindste venner, men den største fest<3]

Her (præcist) et halvt år efter (<3) er det virkelig hyggeligt, at læse alle vores venners bagfulde kærlighedserklæringer til os, og jeg har flere gange haft bogen fremme for lige at bladre et par sider igennem. Beskederne i sig selv er hyggelige, men prikken over i’et er nu de små skøre billeder og jeg kan tage mig selv i at sidde og klukke lidt af sjove lykkelige minder, når jeg vender siderne<3

Update: én af jer spurgte, hvad vi havde skrevet på skiltet, så vores gæster vidste hvad de skulle gøre – jeg har derfor uploadet det skilt jeg selv lavede i Photoshop hér nedenfor 🙂 (se hvordan jeg havde stillet det op i indlægget HER)

guestbook

   

29 kommentarer

 • mathilde

  hej jeg overvejer at leve sådan en gæstebog, men vi står og skal bruge den allerede om 13 dage, kan du huske hvor langtid det tog fra du havde bestilt den til du fik den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Nej desværre ikke – jeg bestilte den til levering hos min bror i New York og så tog jeg den bare med hjem derfra, næste gang vi alligevel var på besøg, så jeg ved ikke hvor lang leveringstid der var.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Hej AC.
  Jeg tyvstjæler din ide til vores eget bryllup her i maj 😉
  Hvordan er kvaliteten af jeres billeder her 1,5 år, efter de er blevet taget?
  På forhånd tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hej Christine

  Vil du sige at poloraid billederne holder i kvaliteten? eller er de faded her 1,5 år senere? Overvejer nemlig samme løsning til min bryllupsgæstebog, men vil gerne høre dine erfaringer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ih det er jo den fineste ide til gæstebog, den vil jeg hapse med det samme😂
  Men jeg lidt i tvivl om str. Jeg tænker din str er fin men jeg kan ikke finde ud af de str der er angivet( det er ret sikkert bare mig der er tabt bag en vogn😂) hvilke str havde i? Altså jeg kan se du hr skrevet den lille men hvilke en af str er det😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bea

  Fornemt – tusinde tak 🙂
  Det er bare SÅ flot og gennemført!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • bea

  Fantastisk ide og så fin en gæstebog 🙂
  Må jeg spørge hvad du skrev i rammen, der står ved kameraet, så folk ved what to do…? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Hej Bea

   Det kan du tro – jeg har opdateret indlægget med skiltet nu, så du kan se 🙂

   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hallo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor køber du filmrullerne til kameraet fra? Kunne jo være, du havde tip til en billig forhandler 🙂

  Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Hej Nina

   Nej beklager – vi købte dem med hjem fra USA (købt på Amazon).

   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Små og festlige 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Den er så fin! Hvilken størrelse valgte du, og måtte du betale ekstra i tolden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Jeg valgte den lille – og fik den sendt til min storebror i USA, så lige tolden kan jeg ikke dele erfaringer med:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvilken størrelse er din gæstebog? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg kan desværre heller ikke få linket til den fine bog på Etsy til at virke 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Linket duer ikkke. Det ville denne sommerbuk ellers gerne kigge på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigrid

  Super fin bog. Linket virker dog ikke. Kan du evt sende det igen her i kommentarerne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Sikke en fin bog at have og kunne se tilbage i! Linket til Etsy kan jeg desværre ikke få til at virke 😕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor er det fint! Hvor købte du det fine tape og guldhjerter? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Uha – godt spørgsmål! Lidt blandet – noget fandt jeg i Target i USA og andet i Søstrene Grenes herhjemme.. Hvad der præcis blev købt hvor kan jeg simpelthen ikke huske 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 til feriekufferten