Lyse jeans og flæsestrik.. – ACIE
10 ting jeg vil lave i Maj..

Lyse jeans og flæsestrik..

moss-copenhagen-frill-sweater-7-of-13

Det føles som evigheder siden, at jeg har lagt et decideret outfit-post op, men hér får I altså et – I er nemlig flere, der har spurgt ind til, hvad jeg har på, på billedet nedenfor:)

Jeg er over halvvejs i graviditeten (crazy nok) og stadig i sådan en proces med at finde ud af, hvilket noget tøj, man propper sådan en voksende mave i. Det er efterhånden lang tid siden, at jeg er vokset ud af mine bukser og når man i forvejen er lang, er der ikke så meget ekstra længde at give af på trøjerne – pludselig sidder alt og svæver oppe omkring navlen… Jeg har derfor stocket ekstra op på Sue Long fra SamsøeSamsøe, som jeg bruger hver eneste dag – som underkjole under kjoler eller som en lang top under strik.

For et par uger siden faldt jeg over den her strik i Moss Copenhagen, og der er både god stretch i og lidt ekstra længde takket være den fine flæse. Så jo – den røg med hjem og bruges flittigt både på job og i weekenderne <3

Jeans – H&M // Strik – Moss Copenhagen // Sko – ASOS // Taske – Chanel // Solbriller – Forever21

 

moss-copenhagen-frill-sweater-13moss-copenhagen-frill-sweater-1-of-13moss-copenhagen-frill-sweater-4-of-13 moss-copenhagen-frill-sweater-2-of-13moss-copenhagen-frill-sweater-9-of-13 moss-copenhagen-frill-sweater-3-of-13 moss-copenhagen-frill-sweater-9-of-13 moss-copenhagen-frill-sweater-13-of-13

6 kommentarer

 • Camilla

  Stramt tøj – kjoler og leggings og således.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Har du prøvet noget fra Asos maternity tall linje? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Nej ikke endnu – har kigget lidt, men ikke rigtigt fundet noget jeg bare måtte have. Har du gode erfaringer? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise

  Virkelig fin bluse! 😃 Kan hilse og sige som gravid er det samme problem med maven når man er lidt kortere end gennemsnittet! For så popper den ekstra meget ud og så sidder blusen igen på navlen 😝 Må vist lige kigge på de toppe fra Samsøe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hvilken størrelse har du trøjen i? Synes altid Moss Copenhagen er lidt svær i størrelse 😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Very cute your look with the amazing sneakers!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i Maj..