Onsdagsønskelisten.. – ACIE
Datenight på en søndag..

Onsdagsønskelisten..

onsdagsonskelisten-240517

affiliate-bar-1

Det er onsdag og dermed tid til onsdagsønskelisten – eller… jeg er jo ikke sådan meget stabil hvad dét angår, men altså.. I ve’.. Der er klart et gennemgående tema – sommer! Kjoler og lidt skøre sko.. Formodentlig en konsekvens af, at min øvrige garderobe er skrumpet (… i alle ordets betydninger;)), og jeg derfor er efterladt med et lidt snævert udvalg, der køres i heftig rotation – lidt sjove sko, ville da sætte kulør på tilværelsen. Den hvide off-shoulder kjole er allerede klikket hjem – det ser ud på billedet som om den er i en lidt shiny kvalitet fremfor bomuld, så jeg håber, at det er sådan én jeg kan bruge til sommerfester uden at føle, at jeg har taget en strandkjole på.

1 HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 8. HER (..upsi) // 9. HER // 10. HER // 11. HER // 12. HER 

4 kommentarer

 • Josefine F

  Fine ting 🙂 Kan det passe, at der kun er links på 7, 8, 9 og 12? Jeg kan i hvert fald ikke få lov til at klikke på de andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Hej Josefine.

   Nej der er link på det hele – prøv at opdatere siden:)

   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har netop købt den blå kjole, og jeg indviede den i Budapest sidste uge. SKØN! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • In love with the wonderful summer picks you show here!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Datenight på en søndag..