Guide: 5 tips til dit instagram game..

Weekend-tip: middag på Cantina..

cantina-borgergade-2

For et par uger siden spiste vi middag på Cantina med gode venner. Jeg har været der én gang før, men ved den lejlighed prøvede jeg kun dessert-kortet – det smagte i midlertid af mere, og derfor måtte jeg altså tilbage med en undskyldning for at gå ombord i aftenkortet også.

Det er folkene bag Fishmarket og Pastis, der har åbnet Cantina og kortet er italiensk – ved bordet bestilte vi lidt af det hele, og intet skuffede. Til forret/snack delte vi Calamari Fritti, som var spicy, gode og ikke gummiagtige. Til hovedret røg der både pasta, pizzaer og risotto ind (Skjorten bestilte hummer-risottoen med jomfruhumerhaler, og syntes den var lige det mindste til en granvoksen mand – jeg var blevet fint mæt af portionen, men det bør nævnes, for god ordens skyld). Det hele skyllede vi ned med lige dele virgin cocktails (min bestilling: en passion dark’n’stormy) og en flaske rødvin. Deres cocktails kan iøvrigt bestilles i kander – win.

Og desserten – mhmm – desserten, er et kapitel for sig selv. Jeg havde hørt lidt rygter om deres Lemon Meringue, og den måtte jeg prøve. En kugle is omgivet af citroncreme med et imponerende låg af marengs. Nom. Den var stor, så det kan anbefales at bestille den som en deler. With that being said, er rabardesserten altså også af den vindende slags. Og så pinte det mig ikke også at kunne smage deres tiramisu – when in rome, jo.. Det må blive næste gang.

Cantina finder I på Borgergade 2 og hér om sommeren åbner de alle de store glaspartier ud til gaden – flankeret af lyskæder og italiensk mad, føles det næsten som at være i Sydeuropa og kan derfor anbefales til en hyggelig middag<3

 

cantina-borgergade-1 cantina-borgergade

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: 5 tips til dit instagram game..