Baby-prep: styr på mor-frillen.. – ACIE
Onsdagsønskelisten..

Baby-prep: styr på mor-frillen..

gravid-farve-har-frisor

“Du skal huske at nå til frisøren lige inden hun kommer”, blev jeg rådet til for nogle måneder siden. “Ja, for du får ikke tid de første mange måneder.. Til noget som helst.. Måske ikke engang at tisse..”. Wow. Jeg kan umuligt være den eneste expecting mom, der har hørt den slags, og der er jo ikke så meget andet at gøre end at smile og tage det med ophøjet ro… Og så iøvrigt få booket den frisør-tid, for om ikke andet, er der da noget skønt ved lidt selvforkælelse og pampering, når man iøvrigt føler sig som en over-oppustet ballon.

Som sagt så gjort. I sidste weekend kunne jeg således lade mig dumpe ned i stolen hos Mette-Louise, som gang på gang giver mig smukke lokker (og in case anyone was wondering – a’ betaler for’ed.. #notsponsored #totesworthit). Normalt plejer vi at køre nogle lyse striber, men den her gang måtte der noget andet til – noget mere langtidsholdbart. Noget mere naturligt. Efter et par omgange lyse striber, sol og sommer var længderne næsten blevet hvide. Mens min udvoksning var… well… alt andet. Mit hår er blevet mørkere hér i graviditeten – det er lidt skørt..

Så udvoksningen fik hjælp fra lidt lyse striber (i toppen kun), mens længderne fik lidt mørke striber.. Og så fik håret en ikke-permanent oliefarve for at blende lidt ud og tilføre noget pigment til de hvide længder (også for at undgå at de mørke striber kan ende med at give håret et grønt skær). Den står lidt mørk lige nu, men vil falde efter nogle uger – men aldrig ‘gå helt ud’. Så resultatet skulle gerne være et mere naturligt lyst look, med en mørkere bund og lysere længder uden skarpe overgange.. Jeg tror dem, der er med på beatet kalder den slags “baylage”.

 

… Og jeg er klar over, at det i nogles ører vil lyde som det rene vanvid at have fået striber i graviditeten – det kan jeg godt leve med. Jeg holder mig fra permanent helfarve, får striberne lagt min 1cm fra hovedbunden og on top er min frisør selv gravid, og tager derfor passende forbehold. Det er så absolut en temperaments-sag og alle skal gøre præcis som de er tryggest ved. For egen regning har jeg blandt andet rådført mig med hende her.

15 kommentarer

 • Marie

  Ser flot ud. Held og lykke med bebsen. Min ældste datter sov meget og min lille datter sov aldrig om dagen stort set, så nej der var dårligt tid til at gå på toilettet før ungen ville have sin mor igen. De første 6 uger sad jeg stort set og ammede hele dagen. Babyer er forskellige “like A box of chocolate, you never know What you going to get” 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser virkelig pænt og naturligt ud, synes jeg i hvert fald. Looket er total lækkert til dig! :).

  God weekend 🙂
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette WK

  Det ser pænt og naturligt ud, synes jeg. Et rigtig pænt look til dig! 🙂
  Man får da tid til at tisse. Nogle gange må man bare tage baby, haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Tusind tak:) Og ja haha – men det er også fint nok.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise

  Jeg fik også striber et par uger inden jeg fødte. Og så igen lige inden barnedåb da bebs var knap to måneder! Bookede tid hos min frisør og blinkede samme tidsrum ud i min mands kalender 😜 sørgede lige for at amme en ekstra gang og så blev de ellers sendt på gåtur mens jeg slappede af i frisørstolen et par timer. Det var guld værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Årh, det lyder som det perfekte setup – det må jeg kopiere, når vi når dertil!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man skal gøre hvad der føles rigtigt for en selv, og du ser da så fin ud 🙂
  Tillykke med det fine nye hår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Rart med et nuanceret billede i blogverden – hvor nogen farver hår, bruger parfume osv og andre ikke gør. Jeg farver ikke hår i 2. graviditet, men det ser heller ikke så slemt ud (endnu) – hvem ved om jeg bliver desparat lidt senere. Jeg synes det er lidt opkørt det dér med hvad man når som nybagt mor – det hele er en prioriteringssag, jeg er altid nået i bad hver dag og på toilettet når jeg skulle, men det lyder også som om du tager det med et gran salt i forvejen. Det skal nævnes at jeg overhovedet ikke var en mega overskudsmor, men det var bare vigtigt for mig at holde mig nogenlunde soigneret 🙂 så er der andre der vil bruge den tid på at sove (hvilket set i bakspejlet måske også havde været meget godt investeret af og til :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Ja du har helt ret – som med alt i livet er det om at prioritere og vægte hvad man synes er vigtigt for én selv og ens barn. Og nogle gange er det vigtigere for mor at få børstet håret end at sove – og det skal altså også være ok:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina B.

  Det ser mega godt ud, Så fint.
  Jeg fik altså også striber i under begge mine graviditeter. Det er gået ganske fint 🙂
  Der er altså lige en ting mere, du skal have ordnet inden bettemusen kommer, hvis du spørger mig.
  Sørg for at få blandet en KÆMPE bland-selv slikpose. Det var det rene guld, og jeg var ikke meget for at dele ud af den, trods den havde en størrelse, jeg ikke engang vil være bekendt at nævne… 😉
  Første gang lå jeg også på hospitalet en lille uges tid, så den holdt ikke hele vejen til udskrivning 😉
  Pøj Pøj med den spændende tid der kommer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Bare rolig – den ER købt, og min mand HAR sørget for at gemme den et sted i huset, jeg ikke selv kan finde den (.. fordi.. well.. så ville den bare forsvinde, haha) 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina B.

   Ha ha – det lyder bekendt 😉
   Nyd den, din lille pige og hinanden <3
   Det er en vild og samtidig helt fantastisk tid, I går i møde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Ser SÅ godt ud 😉

  En hårfarve skader ski ikke – alt med måde ik? Og som Christiane skrev da hun farvede hår som gravid/ammende – at mor føler sig tilpas er også vigtigt for baby !

  Jeg farvede hår som gravid og nu som ammende – Yes Yes skiftede da til en sundere variant, men man kan ikke sætte alt på stand-by.

  Skulle man følge alle de fine baby råd må man jo heller ikke bruge deo 😀

  Personligt droppede jeg parfume, neglelak og andre ting jeg kunne leve uden, men en ting som hårfarve der betyder meget for min trivsel (skulle altså ikke være nybagt mor med grå rødder !!) det nægtede jeg at droppe.

  God dag skønneste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Synes faktisk det er det flotteste hår du har ført frem på bloggen 👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • The result definitely is fantastic!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdagsønskelisten..