Outfit – gamle favoritter i rotation.. – ACIE
#Onsdagsønskelisten - Cornichon-edition..

Outfit – gamle favoritter i rotation..

gravid-kjole-acie-uge-40-outfit-15-of-15

I mandags var vi hos jordemoderen og i den anledning havde jeg taget både ‘rigtigt’ tøj på, sko OG makeup. Og bevares – det tog mig all morning, for tempoet er unægteligt ikke hvad det har været, men hvad havde man også regnet med!? Så hér står jeg altså – i all min glory og var 39+6 – dagen før termin. Lidt vildt – jeg tænker, at det bliver sjovt at vise Cornichonen de billeder en dag. Omend hun nok vil græmmes over sin mors valg af attire til den tid 😉

Det hele er iøvrigt gamle favoritter af den slags der har mere end én sæson på bagen, så jeg kan ikke rigtigt linke til det – kjolen er en gammel striksag fra Forever21 købt i Las Vegas for to år siden og jakken er en gammel (5-6 år) sag fra Minimum..

Skoene er fra Isabel Marant og jeg har konstateret, at lige netop hun, laver sko, som mine elefantfødder stadig kan klemmes ned i – både de her og mine Bobby’er kan nemlig stadig komme på. Hurra. Og auf wiedersehen til klip-klapperne. Det føltes dumt, nu vi er på nippet af oktober.

Jaja – det er altså meget sjovt, at se sig selv med sådan en bule på. Jeg kan stadig blive forskrækket når jeg går forbi et spejl.

gravid-kjole-acie-uge-40-outfit-7-of-15

gravid-kjole-acie-uge-40-outfit-1-of-15-copy

gravid-kjole-acie-uge-40-outfit-3-of-15 gravid-kjole-acie-uge-40-outfit-6-of-15 gravid-kjole-acie-uge-40-outfit-8-of-15 gravid-kjole-acie-uge-40-outfit-11-of-15

gravid-kjole-acie-uge-40-outfit-2-of-15-copy  gravid-kjole-acie-uge-40-outfit-14-of-15

15 kommentarer

 • Ej nogle fine billeder!! Du stråler virkelig!
  Jeg ledte i øvrigt efter nogle indlæg fra jeres roadtrip for et par år siden og så at I også havde lagt vejen forbi Antelope Canyon, men husker ikke at have set nogle billeder derfra herinde på domænet. Har du mon delt nogle på et tidspunkt? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Hej! Lige en kommentar der slet ikke omhandler dit indlæg – men jeg er begyndt ikke at kunne læse al din tekst, da højre side er dækket af dropdown menuen “arkiv”, som af en eller anden grund er begyndt at vise sig. Jeg ved ikke, om det kun er hos mig – men ville lige gøre opmærksom på problemet. Læser i øvrigt på iPad 🙂 – og den er vendt på siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Det samme sker hos mig…..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Jeg har samme problem, læser også med fra ipad.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

   Også herfra – læser med fra Macbook.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Det gør den også ved min – på de fleste blogs. Jeg læser med fra computer via bloglovin. Mistænker måske lidt at fejlen ligger hos sidstenævnte 😀

   P.s. Acie – du stråler! Så smuk gravid 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebecca

   Også et problem her, men løsningen for mig er at føre curseren henover “arkiv”-knappen så forsvinder det. I det mindste for mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebecca

   Du bærer din graviditet så flot!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lika

   Samme her. Troede det var mig, der var et fjumrehoved.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bare kør musen (hvis du er på computer) over arkivet, så forsvinder det igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Hvor skørt – den er også begyndt på det hos mig selv! Jeg får sendt det videre til teknikerne! TAK for update 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hold nu op – du ser godt ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Very cute how you combined your mini dress!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Men bulen klæder dig virkelig. 😄😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#Onsdagsønskelisten - Cornichon-edition..