Video: Det har vi pakket i hospitalstasken.. – ACIE
10 ting jeg vil lave i oktober..

Video: Det har vi pakket i hospitalstasken..

hvad-pakker-man-til-baby-hospital-fodsel

I er flere, der har undervejs har spurgt mig, hvad vi har pakket til den lille dames ankomst – både i hendes taske og i min taske. Og selvom jeg egentlig synes, at der er mange, der har skrevet mange fornuftige ord om den slags, så synes jeg alligevel, at det var en meget hyggelig mulighed for at lave en lille vlog:)

..Og I må altså lige have jeres rundeste ven lidt undskyldt – jeg optog den her sag 2 dage over termin, og det har altså aldrig klædt nogen højgravide at blive klemt ned i en stol.. Der er ligesom ikke plads til det hele, når man sidder ned. Men jaja – vi tager det hele med;) 

Når det er sagt, så ved jeg også godt, at video egentlig ikke er den smarteste måde, at dele lige netop sådan noget på, så derfor får I også indholdet på listeform hér – så er det måske lidt lettere, når man selv står og skal til at pakke:)

 • 3 bodyer i str 50, 3 bodyer i str 56
 • 2 par bløde bukser
 • 1 par strømpebukser
 • 1 natdragt med fødder
 • 2 huer
 • 3 par sokker
 • 1 par kradsevanter
 • 1 fleece cardigan
 • 1 heldragt i jersey
 • Mary-tæppe/svøb
 • Dyne
 • Babynest
 • 1 varm hue til hjemturen
 • 2 stofbleer til hjemturen (just in case)

Derudover har vi selvfølgelig autostolen stående i bilen – og så har jeg faktisk også pakket en sut, selvom man jo gerne skal have gang i amningen inden man begynder på den slags. Jeg har med vilje ikke pakket bleer og øvrige pusleremedier, for det fik vi specifik besked om at lade være med, fra vores jordemoder – det kan dog være forskelligt fra hospital til hospital.

Jo. Og resten det ligger i min taske – den liste må I få ved anden lejlighed. Og nårh ja – kan I lide videoen må I da meget gerne subscribe på min youtube-kanal 😉 

 

11 kommentarer

 • Rigtig fin video, og jeg synes altså du ser strålende ud, trods den snarlige fødsel.
  Og nu… Så er hun endelig kommet” Stort tillykke med hende 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Tak, du er sød – og allerede nu ser jeg helt anderledes ud igen. Kroppen er vild <3

   Skjorten sagde allerede dagen efter, at jeg så meget mindre hævet ud og jeg kan også mærke hvordan væsken hurtigt var på retræte. Så skønt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S

  Kradsevanter er små babyvanter, så den lillle ikke kradser sig selv i ansigtet med neglene – de kan jo være ret skarpe. Vi brugte dem ikke men kender mange, der gjorde. Fedt at du ikke behøver at pakke puslesager! Jeg fødte i udlandet og vi skulle have ALT med: bleer, vat, mad og vand til os selv, håndklæder etc. Det så ud som om, vi skulle på fjorten dages ferie, da vi indtog fødegangen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Vi har heller ikke fået dem brugt – men de fylder jo ikke så meget.. det var også ligeså meget fordi man jo aldrig rigtigt ved hvordan vejret ville være, når hun endelig dukkede op… og hvad tid på døgnet vi ville blive sendt hjem på:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvad i alverden er kradsevanter? Jeg har født to børn, og jeg har aldrig hørt om sådan nogle før. Er det bare en slags luffer for at babyen ikke kradser sig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Ja det er bomuldsluffer, som man ellers ville bruge her i efteråret når den lille skal i barnevognen.. men det er måske lidt overflødigt at bruge dem som antikradsevanter, da man jo nuldrer neglene, så de ikke kan rive..?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Men nu hedder de jo kradsevanter ligegyldigt om man bruger dem for at holde på varmen eller for at undgå kradserier 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Enig! Det var bare ikke lige noget der var kommet frem, da jeg havde en baby for snart 9 år siden😊 Og min kommentar kom måske til at virke lidt hård, kan jeg se nu -det var bestemt ikke meningen! Stort tillykke med lille Elise -hun ser så fin ud👌🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Nej nej – sådan opfattede jeg det ikke:)

   Og tusind tak!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Ih sad lige og ventede på at høre om kradsevanterne 🙂 Fortæl lige om dem, please! Skal nemlig snart selv i gang med tasken 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Min dreng vejede 4 kg når han kom og jeg mener vi brugte str 50 i en 4-5 uger. Han svømmede i 56, nok fordi han ikke var så lang, mere bred og bastant,haha:)
  Så det er nok ikke hele dumt at have en lille smule i 50 med:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i oktober..