Tirsdags-techtip.. – ACIE
Min debut som latte-drikkende stroller-mom..

Tirsdags-techtip..

sandisk-ultra-ekstra-hukommelse-2-of-2

Ok, det her er et lidt atypisk indlæg (og #nerdalert på forhånd), det er jeg klar over, men for egen regning har den lille dippedut I ser her på billedet altså gjort en verden til forskel – og jeg anede ikke, at man kunne købe den slags, så måske, der sidder et par af jer derude, der kan bruge mit lille tip… Ikke mindst de af jer, der arbejder meget med billeder og/eller film, som mig:)

Ser I – den lille dippedut, der ligger dér på min computer, er 128gb ekstra plads på min harddisk. Egentlig er det jo bare en lillebitte USB-nøgle, men fordi den er så lille kan den sidde i permanent og agere ekstra drev. Og dermed ekstra plads. Mega smart, hvis man spørger mig. Jeg var ellers bange for, at de gentagne advarsler om pladsmangel, var begyndelsen på enden på min Macbook Pro, som er født med 256gb hukommelse, men med 128gb oveni hatten er jeg nu flyvende igen.

Den koster 499kr (men fås også med mindre plads til mindre pris), og kan blandt andet købes hos Wupti lige hér (reklamelink).

sandisk-ultra-ekstra-hukommelse-1-of-2

 

 

11 kommentarer

 • Jeg er helt og aldeles vild med det her tirsdagshack. Jeg troede også, at min Air var enden nær efter et års trusler om for lidt plads. Jeg må straks for købt sådan en lille dims #newsyoucanuse! Tak for tippet 👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Min Mac er lige begyndt at sige det samme 😅 Tak for tippet, det er squ smartere end at skulle sætte en ekstern harddisk til hele tiden eller have proppet en ny, større harddisk i Mac’en 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melisa

  Jeg har lige bestilt to til arbejdet, så kan jeg også arbejde hjemmefra 🙂 de er geniale

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo mega genialt. Tusind tak for tippet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Det var så lidt – glad for at nørdetippet kan bruges 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Ej, hvor er det bare smart! Sådan en må jeg have til min computer, for efter x antal års studium og maaaange billeder, er min macbook pro også ved at være lidt presset på pladsfronten. Tak for tippet! 😄😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Det var så lidt – jeg anede virkelig ikke at sådan nogle fandtes, så synes det var så smart, da Skjorten fortalte om dem:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • This is really a clever solution!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det smart!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min debut som latte-drikkende stroller-mom..